ΕΣΠΑ ΕΣΠΑ

Σεϋχέλλες

Αγαπητοί μας ταξιδιώτες,

Το γραφείο μας με την πολύχρονη πείρα και τους ευχαριστημένους πελάτες στον εξωτικό προορισμό “Σεϋχέλλες” σάς περιμένει με νέες προτάσεις για διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία με ανταγωνιστικές τιμές! 

Για να σας οργανώσουμε το ταξίδι σας επικοινωνήστε με το γραφείο μας στα τηλέφωνα 2103241776 & 2103251295 ή συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί.

Info:
• Οι καλύτεροι μήνες για να επισκεφθείτε τις Σεϋχέλλες είναι: Απρίλιος, Μάιος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος και Νοέμβριος.

Η περίοδος αιχμής διαρκεί από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Ιανουάριο και τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο. Πρέπει να υπολογίζεις στην έλλειψη θέσεων σε ξενοδοχεία. Από το Μάιο έως τον Οκτώβριο είναι σχετικά ξηρή περίοδο. Εξετάστε το ταξίδι κατά τους ψυχρότερους μήνες-Ιούλιο και Αύγουστο. Στο νοτιοανατολικό μέρος φυσάει άνεμος τακτικά από το Μάιο μέχρι το Νοέμβριο, αυτό που κάνει αυτή την περίοδο την πιο ευχάριστη στιγμή στο χρόνο.
Οι βροχεροί μήνες είναι Νοέμβριος, Δεκέμβριος, Ιανουάριος και Φεβρουάριος.

Οι Σεϋχέλλες είναι ένας επίγειος παράδεισος, ιδανικός  προορισμός και για οικογενειακές διακοπές όχι μόνο honeymoon!

Πέραν από τις πεντακάθαρες παραλίες με τα κρυστάλινα νερά και τους γρανιτένιους βράχους και τη βλάστηση που φτάνει μέσα στη θάλασσα, πολύ γραφική είναι η μικρή πρωτεύουσα Βικτόρια, το νησάκι Εδέμ που δίνει μια πιο μοντέρνα άποψη, το βουνό Morne Seychellois που στέκεται επιβλητικά στο Μάχε όπου υπάρχουν διαφορά μονοπάτια της φύσης που προσφέρουν πανοραμική θέα, φυτείες τσαγιού και μπαχαρικών και το αποστακτήριο για ρούμι.

Όλα βρίσκονται περιτριγυρισμένα απο βλάστηση ασύλληπτης ομορφιάς, ανάμεσα σε βουνό και θάλασσα. Ο επισκέπτης μπορεί να δεί απο κοντά  γιγάντιες χελώνες και να τις ταΐσει, να ψαρεύει καθημερινά, ακόμα και με καλάμιι είναι σίγουρο οτι θα βγάλει ψάρι, ενώ μπορεί να κάνει εκδρομές σε γειτονικά νησάκια.

You can send your enquiry via the form below.

Σεϋχέλλες