ΕΣΠΑ ΕΣΠΑ

Μαυρίκιος

Αγαπητοί μας ταξιδιώτες,

Το γραφείο μας με την πολύχρονη πείρα και τους ευχαριστημένους πελάτες στον εξωτικό προορισμό “Μαυρίκιος” σάς περιμένει με νέες προτάσεις για διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία με ανταγωνιστικές τιμές! 

Για να σας οργανώσουμε το ταξίδι σας επικοινωνήστε με το γραφείο μας στα τηλέφωνα 2103241776 & 2103251295 ή συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί.

Ο Μαυρίκιος είναι νησιωτικό κράτος του Ινδικού ωκεανού ανατολικά της Μαδαγασκάρης. Μαζί με τα νησιά Ρεϋνιόν και Ροντρίγκες, ο Μαυρίκιος αποτελεί το νησιωτικό συγκρότημα των νησιών Μασκαρέν. Στα βορειοδυτικά βρίσκεται η πρωτεύουσα Πορ-Λουί που είναι και η μεγαλύτερη πόλη του νησιού.

Το κλίμα είναι τροπικό, ενώ επηρεάζεται παράλληλα από τους νοτιοανατολικούς αληγείς ανέμους, προσδιορίζοντας δύο εποχές. Ο χειμώνας είναι θερμός και ξηρός και διαρκεί από το Μάιο ως και το Νοέμβριο, ενώ τους υπόλοιπους μήνες το καλοκαίρι είναι ζεστό και υγρό. Από το Μάιο ως το Σεπτέμβριο το νησί επηρεάζεται από αντικυκλωνικά συστήματα, ενώ η περίοδος των κυκλώνων εντοπίζεται από το Νοέμβριο ως τον Απρίλιο.

You can send your enquiry via the form below.

Μαυρίκιος