ΕΣΠΑ ΕΣΠΑ

Η Βουδαπέστη, η εκθαμβωτική πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, αναδύεται μπροστά μας με τον μοναδικό της χαρακτήρα και την πλούσια ιστορία της. Αποτελούμενη από δύο πανέμορφες πόλεις, τη Βούδα και την Πεστ, που διαχωρίζονται από τον ποταμό Δούναβη, η Βουδαπέστη εκτείνεται μπροστά μας με μια εκπληκτική αίγλη.

Με μια πλούσια κληρονομιά πολιτισμού που αντανακλά την πολυπολιτισμικότητά της, η Βουδαπέστη έχει αναδειχθεί ως ένα από τα πιο αγαπημένα προορισμούς των επισκεπτών. Τα πανέμορφα αρχιτεκτονικά της αξιοθέατα, όπως οι εκθαμβωτικές γέφυρες του Δούναβη, το Κοινοβούλιο της Ουγγαρίας και το Κάστρο της Βούδας, συναντούν τη σύγχρονη ζωή της πόλης, δημιουργώντας ένα μοναδικό μείγμα παράδοσης και σύγχρονης κουλτούρας.

Η πόλη φλέγεται από τη διάθεση της ζωντανής νυχτερινής ζωής, με πολυάριθμα μπαρ, εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα που προσφέρουν μια ατελείωτη ποικιλία διασκέδασης. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη γαστρονομία της περιοχής, να διασχίσουν τους ποταμούς με πολυτελείς κρουαζιέρες ή απλώς να ανακαλύψουν τις μυστηριώδεις γωνιές της πόλης με έναν περίπατο στους ατελείωτους δρόμους της.

Με την καταπράσινη φύση της, τα γραφικά πάρκα και τους εντυπωσιακούς λόφους που περιβάλλουν την πόλη, η Βουδαπέστη προσφέρει μια αναζωογονητική αντίθεση στο έντονο αστικό της τοπίο. Είναι μια πόλη που σε καλεί να ανακαλύψεις κάθε γωνιά της, κάθε ιστορία της και κάθε στιγμή της ζωής της, καθιστώντας τη έναν προορισμό που δεν ξεχνιέται εύκολα.

αεροπορικό ταξίδι

, 5 Ημέρες - 4 Νύχτες

Βουδαπέστη το διαμάντι του Δούναβη.5 ημέρες.

Τα ταξίδια μας

Αυτά είναι τα ταξίδια μας