ΕΣΠΑ ΕΣΠΑ

Το Παρίσι, η γοητευτική πρωτεύουσα της Γαλλίας, απλώνεται μπροστά μας με την αίγλη της και την εκλεπτυσμένη της ομορφιά. Με μια έκταση που φτάνει τα 105 τετραγωνικά χιλιόμετρα και πληθυσμό που αγγίζει τους 2.206.488 κατοίκους, αποτελεί τον πυρήνα της γαλλικής και ευρωπαϊκής κοινωνίας.

Από τον 17ο αιώνα και μέχρι σήμερα, το Παρίσι έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο επιδραστικά κέντρα στον κόσμο της οικονομίας, του εμπορίου, της μόδας, των επιστημών, της μουσικής και της ζωγραφικής. Η ατμόσφαιρα είναι γεμάτη από τον πνευματικό πλούτο και την κουλτούρα που διαπνέουν τους δρόμους της πόλης, ενώ οι μνημεία της όπως η Πύργος του Άιφελ, το Λούβρο και η Παναγία των Παρισίων (Notre-Dame) μαγεύουν τους επισκέπτες τους.

Η αίγλη του Παρισιού δεν περιορίζεται μόνο στα ιστορικά του μνημεία, αλλά εκτείνεται και στον πλούτο των πολιτιστικών του εκδηλώσεων, των καφενείων, των εστιατορίων και της νυχτερινής ζωής που προσφέρει. Από τους παριζιάνους που απολαμβάνουν το πρωινό τους σε μικρές καφετέριες μέχρι τους επισκέπτες που πλανιούνται στους πανέμορφους λευκούς δρόμους, το Παρίσι αναδεικνύεται ως μια πόλη που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την παράδοση με τη σύγχρονη ζωή.

Κάθε γωνιά του Παρισιού κρύβει μια ιστορία, και κάθε βήμα μας στους δρόμους του αποκαλύπτει ένα νέο κεφάλαιο από το βιβλίο της κομψότητας και της πολυπολιτισμικότητάς του. Είναι μια πόλη που κλέβει τις καρδιές μας και μας προσκαλεί να ζήσουμε τη ζωή με πάθος και γοητεία, σαν να είμαστε πρωταγωνιστές σε μια ατελείωτη ταινία αγάπης και περιπέτειας.

αεροπορικό ταξίδι

, , 5 Ημέρες - 4 Νύχτες

Παρίσι η πόλη του Φωτός.5 ημέρες ταξίδι.

, 5 Ημέρες - 4 Νύχτες

Ο Μαγικός Κόσμος της Ντίσνευ σας περιμένει.5 ημέρες ταξίδι.