ΕΣΠΑ ΕΣΠΑ

Ρώμη 4 ημέρες

4 Days

Ρώμη

4 ημέρες

Αναχωρήσεις: 25/1, 1, 8, 15, 22, 29/2, 7/3

Πτήση για Ρώμη. Άφιξη, συνάντηση με τον ξεναγό μας και μεταφορά στη «Αιώνια Πόλη», όπου θα περιηγηθούμε πεζή. Θα δούμε το επιβλητικό Κολοσσαίο (εξωτερικά), την πλατεία της Βενετίας με το μνημείο του Βιτόριο Εμανουέλε και το Παλάτσο Βενέτσια. Ακολουθεί το Καπιτώλιο, η Ρωμαϊκή αγορά, η Φοντάνα ντι Τρέβι, το Πάνθεον και η Πιάτσα Ναβόνα. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και ξενάγηση στα Μουσεία του Βατικανού. Θα θαυμάσουμε τεράστιες συλλογές ανεκτίμητων έργων τέχνης και γλυπτικής με αποκορύφωμα την περίφημη Καπέλα Σιξτίνα. Πρόκειται για το παρεκκλήσι του Αποστολικού Παλατιού, όπου η διακόσμησή του αποτελεί αναφορά στο Ναό της Παλαιάς Διαθήκης και είναι ένα πελώριο έκθεμα με αριστουργήματα. Ακολουθεί ξενάγηση στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου, όπου θα δούμε τη μαρμάρινη σύνθεση του Μιχαήλ Αγγέλου, την περίφημη Πιετά και τον μπρούτζινο άμβωνα του Μπερνίνι. Απόγευμα ελεύθερο. Μπορείτε να περιηγηθείτε στους κήπους της Βίλας Μποργκέζε, στη Βία Βένετο, την Πιάτσαντι Σπάνια και τους εμπορικούς δρόμους Κοντότι και Φρατίνα. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και ημέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε να περιηγηθείτε πεζή στους εμπορικούς δρόμους Βία Κοντότι και Φρατίνα και να επισκεφθείτε το Πάνθεον και την Πιάτσα ντι Σπάνια. Για το βράδυ απολαύστε μια βόλτα στο γραφικό Τραστέβερε, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τοπικά εδέσματα σε κάποιο από τα εστιατόρια της περιοχής. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

Πτήσεις με ITA:

Από Προς Ώρα αναχώρησης Ώρα Άφιξης Αριθμός Πτήσης
Αθήνα Ρώμη 06:00 07:10 AZ 717
Ρώμη Αθήνα 21:50 00:45 AZ 722

Τα ξενοδοχεία

Alpi Hotel 4*

You can send your enquiry via the form below.

Ρώμη 4 ημέρες
From €495
/ δίκλινο δωμάτιο
From €990
/ 2 άτομα σε δίκλινο
From €1.485
/ 3 άτομα σε τρίκλινο
From €645
/ 1 άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο
From €1.335
/ οικογένεια με 2 ενήλικες και ένα παιδί (2-11 ετών)