ΕΣΠΑ ΕΣΠΑ

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ 4 ΗΜΕΡΕΣ | ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ  

4 Days

Ημερομηνίες Αναχώρησης

Ημερομηνίες ταξιδιών Διαθεσιμότητα Τιμή Απομένουν διαθέσιμα
04/01/2024 - 07/01/2024 Εγγυημένο €220
Εξαντλημένα

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

4 ΗΜΕΡΕΣ

04-07/01/2024

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΑΡΧΑΙΑ ΠΕΛΛΑ  – ΠΟΖΑΡ

 Αναχώρηση 7:30 π.μ. για Καμένα Βούρλα όπου στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για Στυλίδα – Πελασγία – Κοιλάδα Τεμπών – Κατερίνη όπου παραμονή για μεσημεριανό φαγητό και μπάνιο. Θα φτάσουμε στην Αρχαία Πέλλα, τη γενέτειρα του Φιλίππου Β΄ και του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο και το νέο Μουσείο. Τέλος, θα καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας.

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Έδεσσα, όπου θα παραμείνουμε στον χώρο του πάρκου των καταρράκτες να θαυμάσουμε το τοπίο και να πιούμε έναν πρωινό καφέ.  Η συνέχεια μας βρίσκει στα Λουτρά του Πόζαρ, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο με ποτάμια & καταρράκτες. Σχετική παραμονή και γεύμα προαιρετικά  σε τοπική ταβέρνα και μπάνιο στην ανοιχτή πισίνα με τον γνωστό θερμό καταρράκτη ή στις κλειστές περίφημες  πισίνες.  Η ημέρα θα είναι αφιερωμένη σε χαλάρωση και ευεξία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

Διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό θα πάμε στην Παναγία Σουμελά. Παραμονή της εορτής  και ιερό προσκύνημα στην ιερή εικόνα της  Θεοτόκου, την πρώτη που αγιογράφησε ο Ευαγγελιστής Λουκάς και ήρθε από το όρος Μελά του Πόντου το 1931. Οι χριστιανοί της περιοχής του Πόντου έλεγαν« σου Μελά την Παναίαν» έτσι η Σουμελά. Στη συνέχεια μετάβαση στη Βεργίνα θα επισκεφθούμε τους Μακεδονικούς τάφους και τον αρχαιολογικό χώρο. Το απόγευμα μετάβαση στη Βέροια για ένα καφέ στην πλατεία Εληάς και να δοκιμάσετε το φημισμένο ραβανί.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

Πρωινό στο ξενοδοχείο και θα ξεκινήσουμε για τη Θεσσαλονίκη. Αρχικά θα δούμε τον ναό του Αγίου Δημητρίου. στη συνέχεια την Αψίδα του Γαλέριου (Καμάρα), τη Ροτόντα και τον Λευκό Πύργο από όπου όσοι θέλετε μπορείτε, με το τουριστικό λεωφορείο του δήμου, να κάνετε περιήγηση στην Άνω πόλη και το Επταπύργιο. Θα καταλήξουμε στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα, καφέ και αγορές γλυκισμάτων. Το μεσημέρι επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση στην παραλία του Πλαταμώνα για φαγητό.

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν
  • 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο PALLADIUM στο Λουτράκι Αριδαίας
  • Περιηγήσεις - ξεναγήσεις βάση προγράμματος

Δεν Περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι μουσείων
  • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
  • Φόρος διανυκτέρευσης ανά δωμάτιο ανά ημέρα

Ημερομηνίες Αναχώρησης

Ημερομηνίες ταξιδιών Διαθεσιμότητα Τιμή Απομένουν διαθέσιμα
04/01/2024 - 07/01/2024 Εγγυημένο €220
Εξαντλημένα

PALLADIUM  3* στο Λουτράκι Αριδαίας

You can send your enquiry via the form below.

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ 4 ΗΜΕΡΕΣ | ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ  
From €220
/ δίκλινο δωμάτιο
From €440
/ 2 άτομα σε δίκλινο
From €660
/ 3 άτομα σε τρίκλινο
From €295
/ 1 άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο