ΕΣΠΑ ΕΣΠΑ

4ήμερο Καστοριά – Λουτρά Πόζαρ | Οκτώβριος - 4 Days

loutra pozar 2

Καστοριά – Πρέσπες – Νυμφαίο – Λουτρά Πόζαρ – Μετέωρα – Τρίκαλα

Έγκαιρη κράτηση εως 10/10: 175 €

Day 1
Ημέρα 1η: Aθήνα - Λαμία - Καλαμπάκα - Σιάτιστα - Κοζάνη

Αναχώρηση 8:00 π.μ. για Λαμία όπου στάση για καφέ. Στη συνέχεια από Δομοκό – Καρδίτσα – Τρίκαλα, άφιξη στην Καλαμπάκα για γεύμα.

Η διαδρομή μας συνεχίζεται μέσω Γρεβενών για να βρεθούμε στην Σιάτιστα με τα μοναδικά αρχοντικά, παραμονή για επίσκεψη του μοναδικού χωριού που κάποτε ήταν το κέντρο των γουναράδων, μπορείτε να επισκεφθείτε το οινοποιείο και να δοκιμάσετε το κρασί που μόνο εκεί μπορείτε να βρείτε ή να πιείτε τον καφέ σας στην πλατεία.

Θα καταλήξουμε αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην Κοζάνη. Μετά την τακτοποίηση μας στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος για πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο, διανυκτέρευση.

Day 2
Ημέρα 2η: Νυμφαίο - Λουτρά Πόζαρ

Πρωινό και αναχώρηση μέσω Πτολεμαΐδας για το όμορφο Νυμφαίο στις πλαγιές του όρους Βίτσι σε υψόμετρο 1.350 μέτρων.

Άφιξη και παραμονή, περίπατοι γνωριμίας στον παραδοσιακό οικισμό και το κέντρο προστασίας της καφέ αρκούδας, Αρκτούρος. Το Νυμφαίο είναι το αλπικό στολίδι της Φλώρινας και φημίζεται ως το ομορφότερο χωριό της Ελλάδας και σύμφωνα με την UNESCO ένα από τα 10 ωραιότερα της Ευρώπης!

Παραμονή για 2 ώρες και αναχώρηση για τα Λουτρά Πόζαρ στο Λουτράκι Αριδαίας. Εκεί θα παραμείνουμε μέχρι τις 6 το απόγευμα να απολαύσουμε την μοναδική φύση της περιοχής, ένα μπάνιο στις θερμές πηγές και το μεσημεριανό μας φαγητό.

Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Day 3
Ημέρα 3η: Μικρή και Μεγάλη Πρέσπα - Καστοριά

Πρωινό και αναχώρηση για τη γραφική περιοχή των Πρεσπών, για να επισκεφθούμε τον Άγιο Αχίλλειο στη μικρή Πρέσπα, ενώ θα γνωρίσουμε το ακριτικό χωριό Ψαράδες στις όχθες της Μεγάλης Πρέσπας.

Επιστροφή στην πόλη των Γουναράδων, την όμορφη Καστοριά. Πρώτος σταθμός το μοναστήρι της Παναγίας Μαυριώτισσας σε ειδυλλιακό σημείο δίπλα στην λίμνη.

Στην συνέχεια απόγευμα χρόνος για να γνωρίσουμε την πόλη και να γευματίσουμε. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Κοζάνη. Διανυκτέρευση.

Day 4
Hμέρα 4η: Καλαμπάκα - Μετέωρα - Τρίκαλα - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για Καλαμπάκα. Θα συνεχίσουμε για το χωριό Καστράκι ώστε να βρεθούμε στο γεωλογικό θαύμα των Μετεώρων. Θα επισκεφθούμε τις Μονές Βαρλαάμ και Αγίου Στεφάνου.

Επόμενος σταθμός μας τα Τρίκαλα, όπου θα παραμείνουμε για μεσημεριανό φαγητό. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ.

ΠΑΡΟΧΕΣ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Περιηγήσεις-ξεναγήσεις με βάση το πρόγραμμα
  • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΑΛΙΑΚΜΟΝ στην Κοζάνη με πρωινό μπουφέ
  • Αρχηγός του γραφείου
  • Ασφάλεια ταξιδιού αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Ο φόρος διανυκτέρευσης ανά δωμάτιο ανά ημέρα
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα της εκδρομής

Ημερομηνίες Αναχώρησης

Ημερομηνίες ταξιδιών Διαθεσιμότητα Τιμή Απομένουν διαθέσιμα
27/10/2022 - 30/10/2022 Εγγυημένο €195
Εξαντλημένα

• Η σειρά των ημερών και των ξεναγήσεων είναι ενδεικτική και αλλάζει αναλόγως με την ημερομηνία αναχωρήσεως χωρίς να αφαιρεθεί κάτι.
• Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας των ανωτέρων ξενοδοχείων, η διαμονή θα γίνεται σε ξενοδοχεία ίδιας ή ανώτερης κατηγορίας

Στείλτε μας το ερώτημά σας

4ήμερο Καστοριά – Λουτρά Πόζαρ | Οκτώβριος
Από €195
ανά δίκλινο δωμάτιο
Από €390
ανά 2 άτομα σε δίκλινο
Από €255
ανά 1 άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο