ΕΣΠΑ ΕΣΠΑ

3ήμερο Iωάννινα – Ζαγοροχώρια – Μέτσοβο | Νοέμβριος

3 Days

Μουσείο Βρέλλη   –  Κήποι –  Μονοδένδρι  –  Χαράδρα Βίκου

Αναχώρηση στις 08:30 από ΑΘΗΝΑ με προορισμό την πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Στάση στην περιοχή του Κιάτου και μέσω της καλωδιακής γέφυρας ΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΙΟΥ και ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ, με μια ακόμη στάση, φθάνουμε λίγο πριν την είσοδο της πόλης των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, για να επισκεφθούμε το ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ με τα κέρινα ομοιώματα. Αμέσως μετά θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο ΠΑΛΛΑΔΙΟ, στο κέντρο της πόλης, χρόνος ελεύθερος, δείπνο και διασκέδαση προαιρετικά σε γνωστό μουσικό στέκι της πόλης, διανυκτέρευση.

Πρωινό  και μια  ακόμη συναρπαστική  ημέρα   ξεκινά. Πρώτος   σταθμός  το  ΜΟΥΣΕΙΟ  ΠΟΛΕΜΟΥ  στο  ιστορικό  ΚΑΛΠΑΚΙ  και  αμέσως  μετά  ανάβαση  στο  κεντρικό  Ζαγόρι  και  το  γνωστό  κεφαλοχώρι  των   ΚΗΠΩΝ,  για  να  θαυμάσουμε το  τρίτοξο  ΠΕΤΡΙΝΟ  ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΟ  γεφύρι   η  ΓΕΦΥΡΙ ΤΟΥ  ΠΛΑΚΙΔΑ  και  να  απολαύσουμε  τον  καφέ  μας  στα  γραφικά  καφενεδάκια    του  χωριού.  Λίγο   αργότερα  φθάνουμε    στο γραφικό  ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ,  για  να περπατήσουμε μέχρι το εκκλησάκι της ΑΓΙΑΣ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και να θαυμάσουμε το μοναδικό θέαμα που προσφέρει η ΧΑΡΑΔΡΑ ΤΟΥ ΒΙΚΟΥ,  ενώ σε  παραδοσιακή  ταβέρνα  του χωριού,  θα έχουμε ένα  ξεχωριστό  γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ, όπου με τουριστικό  πλοιάριο  (έξοδα  ατομικά),  θα  επισκεφθούμε  το  γραφικό  νησάκι  όπου  φιλοξενεί  και  το  ΣΠΙΤΙ –  ΜΟΥΣΕΙΟ  ΤΟΥ  ΑΛΗ  ΠΑΣΑ.  Ακολουθεί χρόνος  ελεύθερος  για  περιπάτους  στην  πόλη. Διαν/ση.

Πρωινό  και ημέρα επιστροφής, με  μια ξεχωριστή πανέμορφη διαδρομή, να μας οδηγεί στο ορεινό ΜΕΤΣΟΒΟ, με τα παραδοσιακά σπίτια και το ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΣΙΤΣΑ. Παραμονή,  επίσκεψη  και  η  διαδρομή  μας  για  Αθήνα  συνεχίζεται, μέσω  ΙΟΝΙΑΣ  ΟΔΟΥ, με ενδιάμεση στάση στην  πόλη  της  ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  και  σε  καφέ  της  Εθνικής  οδού, άφιξη το βράδυ. συνεχίζεται

ΠΑΡΟΧΕΣ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Δύο διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο PALLADIO 3*, στο κέντρο των Ιωαννίνων.
  • Δύο πρωινά σε μπουφέ.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α. & Φόρος διαμονής.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Ό,τι είναι προαιρετικό ή δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

• Οι εκδρομές και οι επισκέψεις οι οποίες αναφέρονται στο πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλειφθεί καμμία.
• Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας των αναφερομένων ξενοδοχείων λόγω ανωτέρας βίας, η διαμονή σας θα γίνεται σε ξενοδοχεία ίδιας ή ανώτερης κατηγορίας.
• Το ενημερωτικό του ταξιδιού θα σας δοθεί ή θα σας σταλεί τρείς ημέρες πριν την αναχώρηση σας με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες όπως τηλέφωνο αρχηγού, τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης, ωράρια κλπ.

You can send your enquiry via the form below.

3ήμερο Iωάννινα – Ζαγοροχώρια – Μέτσοβο | Νοέμβριος
From €129
/ δίκλινο δωμάτιο
From €258
/ 2 άτομα σε δίκλινο
From €179
/ 1 άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο