ΕΣΠΑ ΕΣΠΑ

Φλώρινα – Πρέσπες

3 Days

 Καστοριά – Νυμφαίο – Φλώρινα – Πρέσπες.  3ήμερο
Αναχ 02 & 03/02

Αναχώρηση 08:30, ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε μέσω ΤΡΙΚΑΛΩΝ, στάση, γεύμα προαιρετικά, για να καταλήξουμε το απόγευμα στην όμορφη πόλη της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στις γειτονιές Ντόλτσο και Απόζαρι, με τα μοναδικά αρχοντικά, στο κέντρο της πόλης με τα καταστήματα γουναρικών να δεσπόζουν και την όμορφη παραλίμνια διαδρομή με πολλές επιλογές για φαγητό και ποτό, επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

Πρωινό  και  επίσκεψη  στο ορεινό ΝΥΜΦΑΙΟ  στην πλαγιά του όρους ΒΙΤΣΙ σε υψόμετρο 1.350μ. με τα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής σπίτια, το ερειπωμένο Αρχοντικό – Αρχηγείο του Μακεδονικού αγώνα  αλλά  και  το  καταφύγιο  της  καφέ  Αρκούδας   .   Αμέσως  μετά  μέσω  Φλώρινας,  ακολουθώντας  μια  πανέμορφη  διαδρομή  από  το  Πισοδέρι  με  το  ομώνυμο  χιονοδρομικό,  θα  φθάσουμε  στη γραφική περιοχή των ΠΡΕΣΠΩΝ  και   το   ακριτικό χωριό ΨΑΡΑΔΕΣ,  στις  όχθες  της  ΜΕΓΑΛΗΣ   ΠΡΕΣΠΑΣ, όπου  θα  έχουμε  και γεύμα προαιρετικά. Λίγο  αργότερα  θα γνωρίσουμε το νησάκι του ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ στη μικρή ΠΡΕΣΠΑ, πριν  επιστρέψουμε  νωρίς  το  βράδυ στην   ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Δείπνο  και   διασκέδαση  προαιρετικά,  διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ και τη ΣΠΗΛΑΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ, από τα πιο εντυπωσιακά σπήλαια με τις επτά λίμνες και πολλούς σταλακτίτες. Αναχώρηση για Αθήνα μέσω ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, στάση, γεύμα προαιρετικά και προσπερνώντας την πόλη της ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ , το ΔΟΜΟΚΟ και τη ΛΑΜΙΑ, με μικρή ενδιάμεση στάση, θα καταλήξουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

 

10512/ΤΗ/ΤΟ

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με σύγχρονο πολυτελές πούλμαν.
  • Δύο διαν/σεις στο ξενοδοχείο EUROPA 4*, στην πόλη της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.
  • Δύο πρωινά σε μπουφέ.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φόρος διαμονής.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Ό,τι δεν αναφαίρεται ή δεν συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα ή είναι προαιρετικό.

• Οι εκδρομές και οι επισκέψεις οι οποίες αναφέρονται στο πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλειφθεί καμμία.
• Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας των αναφερομένων ξενοδοχείων λόγω ανωτέρας βίας, η διαμονή σας θα γίνεται σε ξενοδοχεία ίδιας ή ανώτερης κατηγορίας.
• Το ενημερωτικό του ταξιδιού θα σας δοθεί ή θα σας σταλεί τρείς ημέρες πριν την αναχώρηση σας με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες όπως τηλέφωνο αρχηγού, τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης, ωράρια κλπ.

You can send your enquiry via the form below.

Φλώρινα – Πρέσπες
From €129
/ δίκλινο δωμάτιο
From €258
/ 2 άτομα σε δίκλινο
From €179
/ 1 άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο
From €373
/ οικογένεια με 2 ενήλικες και ένα παιδί (2-11 ετών)