ΕΣΠΑ ΕΣΠΑ

Άμστερνταμ 4 ημέρες

4 Ημέρες

Ημερομηνίες Αναχώρησης

Ημερομηνίες ταξιδιών Διαθεσιμότητα Τιμή Απομένουν διαθέσιμα
29/02/2024 - 03/03/2024 Εγγυημένο €645
Εξαντλημένα
07/03/2024 - 10/03/2024 Εγγυημένο €645
Εξαντλημένα

Άμστερνταμ

4 ημέρες

Αναχωρήσεις:22, 29/2, 7/3

Πτήση για το Άμστερνταμ. Άφιξη και άμεση περιήγηση. Στη διαδρομή μας θα δούμε τη γεμάτη πράσινο ζώνη κατά μήκος του διάσημου ποταμού Άμστελ με έναν από τους πιο όμορφους ανεμόμυλους της περιοχής, το εντυπωσιακό γήπεδο «Arena», έδρα της τοπικής ομάδας Ajax κ.ά. Συνεχίζουμε διασχίζοντας το κλασικό τοπίο της Ολλανδικής εξοχής και θα επισκεφθούμε το ψαροχώρι Βόλενταμ, όπου θα περιηγηθούμε πεζή στην προκυμαία. Ακολουθεί επίσκεψη σε μια τοπική Φάρμα Τυριών, με παρουσίαση των τεχνικών παρασκευής. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την Πλατεία των Μουσείων, όπου θα επισκεφθούμε με δωρεάν είσοδο τον παλαιότερο οίκο διαμαντιών παγκοσμίως, το«House of Coster Diamonds». Θα γνωρίσουμε τη διαδικασία παραγωγής τους και θα δούμε ιστορικά κομμάτια και την τεράστια συλλογή του. Ελεύθερος χρόνος. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τις φημισμένες αγορές της πόλης, όπως την Kalverstraat (πρώτος εμπορικός πεζόδρομος της Ευρώπης μετά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο) και την P.C Hooftstraat, η οποία φιλοξενεί παγκόσμιους οίκους μόδας. Μην παραλείψετε μια βόλτα στη γραφική περιοχή Jordaan και στους «Εννέα δρόμους» (9 Straatjes).Διανυκτέρευση.

Πρωινό και ακολουθεί προαιρετική εκδρομή στο Ρότερνταμ, τη Χάγη και τη Μεσαιωνική πόλη Ντελφτ (κόστος 85€).Στο Ρότερνταμ θα γνωρίσουμε την πόλη που φιλοξενεί το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης. Θα δούμε ουρανοξύστες, μοντέρνα κτίρια και τις εντυπωσιακές γέφυρες «Willem & Erasmus».Στη Χάγη, τη «αριστοκρατική» πόλη, Έδρα Διεθνών Οργανισμών και του Ολλανδικού Κοινοβουλίου θα θαυμάσουμε το περίφημο Διεθνές Δικαστήριο γνωστό και ως «Παλάτι της Ειρήνης», όπου μαζί με τις αριστοκρατικές επαύλεις και τα μοναδικής αρχιτεκτονικής οικοδομήματα στεγάζουν Υπουργεία και Πρεσβείες. Συνεχίζουμε για το Ντελφτ, πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους, μια ιστορική πόλη με πανέμορφο μεσαιωνικό κέντρο, ιδιαίτερα κανάλια, δημαρχείο και τους μεγαλοπρεπείς Βασιλικούς Ναούς. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Ουτρέχτη, στη «καρδιά» της Ολλανδίας, με ιστορικό παρελθόν που χρονολογείται από τη ρωμαϊκή εποχή. Άφιξη και περιήγηση στο ιστορικό κέντρο, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε τον εμβληματικό Πύργο Dom, χαρακτηριστικά αρχοντικά κτίρια, το Γοτθικό Καθεδρικό Ναό και το παλιό κανάλι. Ακολουθεί η μεταφορά μας στο αεροδρόμιο.

Περιλαμβάνονται:

  • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο nhow Rai Αmsterdam 4*
  • Πρωινό καθημερινά
  • Μεταφορές, ξεναγήσεις, εκδρομές βάσει προγράμματος
  • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων, φόρος διαμονής 235€
  • Εισιτήρια εισόδων
  • Προαιρετική εκδρομή Ρότερνταμ - Χάγη - Ντελφτ 85€/άτομο
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο

Ημερομηνίες Αναχώρησης

Ημερομηνίες ταξιδιών Διαθεσιμότητα Τιμή Απομένουν διαθέσιμα
29/02/2024 - 03/03/2024 Εγγυημένο €645
Εξαντλημένα
07/03/2024 - 10/03/2024 Εγγυημένο €645
Εξαντλημένα

Πτήσεις με KLM:

 

Από Προς Ώρα αναχώρησης Ώρα Άφιξης Αριθμός Πτήσης
Αθήνα Άμστερνταμ 06:00 08:35 KL 1572
Άμστερνταμ Αθήνα 20:55 01:05 KL 1581

Τα ξενοδοχεία

nhow Rai Αmsterdam 4*

Μπορείτε να στείλετε το ερώτημά σας μέσω της παρακάτω φόρμας.

Άμστερνταμ 4 ημέρες
Από €645
/ δίκλινο δωμάτιο
Από €1.290
/ 2 άτομα σε δίκλινο
Από €1.935
/ 3 άτομα σε τρίκλινο
Από €760
/ 1 άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο
Από €1.785
/ οικογένεια με 2 ενήλικες και ένα παιδί (2-11 ετών)