ΕΣΠΑ ΕΣΠΑ

3ήμερη εκδρομή Λουτρά Πόζαρ | Σεπτέμβριος – Οκτώβριος - 3 Days

800px-20090711_Aridaia_Loutra_1

Λουτρά Πόζαρ – Έδεσσα (Πάρκο καταρρακτών) – Βόλος

Day 1
Ημέρα 1η: Aθήνα - Λουτρά Πόζαρ

Αναχωρούμε 07.50 από Σύνταγμα και 08.00 από Ομόνοια για το ύψος της Λαμίας όπου θα πραγματοποιήσουμε την πρώτη μας στάση για πρωινό και καφεδάκι.

Έπειτα θα πάρουμε τον δρόμο της Εθνικής οδού πραγματοποιώντας ακόμα μια στάση στο ύψος της Λάρισας για μεσημεριανό γεύμα.

Ύστερα αναχωρούμε με προορισμό τα Λουτρά πόζαρ, Κατά την άφιξή μας στο ξενοδοχείο θα έχουμε χρόνο για τακτοποίηση πριν συνεχίσουμε για τα ξακουστά Λουτρά Λουτρακίου.
Η περιοχή είναι χτισμένη στις όχθες του Θερμοπόταμου. Τα Εντυπωσιακά Λουτρά με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν από πηγές που διασχίζουν το βουνό δημιουργώντας μια εντυπωσιακή εικόνα για όποιον τα επισκεφθεί. Τα Λουτρά φημίζονται για τις ευεργετικές τους ιδιότητες και τα ιαματικά θεραπευτικά νερά τους.

Εκεί θα έχουμε στην διάθεση μας χρόνο για το μπάνιο και χαλάρωση. Έπειτα επιστρέφουμε στο στο ξενοδοχείο μας για την διανυκτέρευση μας.

Day 2
Ημέρα 2η: Λουτρά Πόζαρ - Έδεσσα (Πάρκο καταρρακτών) - Νάουσα (Πάρκο Αγίου Νικολάου)

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για μία περιήγηση στην Έδεσσα.
Εκεί θα συναντήσουμε το πάρκο των Καταρρακτών και θα αποθανατίσουμε την στιγμή με αναμνηστικές φωτογραφίες. Η καταπράσινη τοποθεσία στο βορειοανατολικό τμήμα της πόλεως περιβάλλεται από ψηλά πλατάνια και ανθισμένα παρτέρια. Ο Καταρράκτης Κάρανος είναι ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα. Με ύψος εβδομήντα μέτρων σκορπίζει τα νερά του με απίστευτη ορμή, δημιουργώντας ένα πυκνό σύννεφο. Στην πλευρά πίσω από την τεράστια υδάτινη κουρτίνα του υπάρχει ένα ειδικά διαμορφωμένο μπαλκόνι που μπορείτε να απολαύσετε με ασφάλεια το θέαμα αλλά και τη θέα στον μακεδονικό κάμπο.
Εκεί θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ.

Ύστερα κατευθυνόμαστε προς την Νάουσα και το πράσινο πάρκο του Αγ. Νικολάου. Το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο μιας και σας αγκαλιάζει με αιωνόβια πλατάνια και πηγές του ποταμού Αράπιτσα. Εδώ θα πραγματοποιήσουμε το μεσημεριανό μας γεύμα και μετά θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής προς το ξενοδοχείο για ξεκούραση και διανυκτέρευση.

Day 3
Ημέρα 3η: Λουτρά Πόζαρ - Βόλος - Αθήνα

Αφού απολαύσουμε το πρωινό μας γεύμα, Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με μία ενδιάμεση στάση για καφεδάκι.

Ύστερα κατευθυνόμαστε προς τον μαγευτικό Βόλο όπου θα έχουμε στην διάθεση μας χρόνο για το μεσημεριανό γεύμα σε ένα από τα πανέμορφα ταβερνάκια της παραλίας του Βόλου γνωστά ως τσιπουράδικα. Μετά λοιπόν από ένα γεμάτο τριήμερο επιστρέφουμε στην Αθήνα μας.

ΠΑΡΟΧΕΣ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Galaxias Hotel3*
  • 2 πρωινά - εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα - Συνοδός του γραφείου μας - Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Εισιτήρια σε χώρους η μουσεία - ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό - ο φόρος διαμονής ξενοδοχείου.

Galaxias Hotel 3*

• Η σειρά των ημερών και των ξεναγήσεων είναι ενδεικτική και αλλάζει αναλόγως με την ημερομηνία αναχωρήσεως χωρίς να αφαιρεθεί κάτι.
• Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας των ανωτέρων ξενοδοχείων, η διαμονή θα γίνεται σε ξενοδοχεία ίδιας ή ανώτερης κατηγορίας.

Στείλτε μας το ερώτημά σας

3ήμερη εκδρομή Λουτρά Πόζαρ | Σεπτέμβριος – Οκτώβριος
Από €125
ανά δίκλινο δωμάτιο
Από €250
ανά 2 άτομα σε δίκλινο
Από €375
ανά 3 άτομα σε τρίκλινο
Από €165
ανά 1 άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο
Από €313
ανά οικογένεια με 2 ενήλικες και ένα παιδί (2-11 ετών)