ΕΣΠΑ ΕΣΠΑ

4ήμερο Καστοριά — Λουτρά Πόζαρ | Χριστουγεννιάτικο

4 Days

Καστοριά -Πρέσπες – Λουτρά Πόζαρ – Τρίκαλα (Μύλος ξωτικών)

Αναχώρηση 8:00 π.μ. για Λαμία όπου στάση για καφέ.

Στην συνέχεια από Δομοκό – Καρδίτσα – Τρίκαλα, άφιξη στην Καλαμπάκα για γεύμα.

Η διαδρομή μας συνεχίζεται μέσω Γρεβενών για να βρεθούμε στην Σιάτιστα με τα μοναδικά αρχοντικά, παραμονή για επίσκεψη του μοναδικού χωριού που κάποτε ήταν το κέντρο των γουναράδων, μπορείτε να επισκεφθείτε το οινοποιείο και να δοκιμάσετε το κρασί που μόνο εκεί μπορείτε να βρείτε ή να πιείτε τον καφέ σας στην πλατεία.

Θα καταλήξουμε αργά  το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην Κοζάνη. Μετά την τακτοποίηση μας στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος για πρώτη γνωριμία με την πόλη.

Το βράδυ σε τοπική ταβέρνα θα έχουμε ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική.

Πρωινό και αναχώρηση μέσω Πτολεμαΐδας για το όμορφο Νυμφαίο στις πλαγιές του όρους Βίτσι σε υψόμετρο 1.350 μέτρων.  

Άφιξη και παραμονή, περίπατοι γνωριμίας στον παραδοσιακό οικισμό και το κέντρο προστασίας της καφέ αρκούδας, Αρκτούρος. Το Νυμφαίο είναι το αλπικό στολίδι της Φλώρινας και φημίζεται ως το ομορφότερο χωριό της Ελλάδας και σύμφωνα με την UNESCO ένα από τα 10 ωραιότερα της Ευρώπης!

Παραμονή για 2 ώρες και αναχώρηση για τα Λουτρά Πόζαρ στο Λουτράκι Αριδαίας. Εκεί θα παραμείνουμε μέχρι τις 6 το απόγευμα να απολαύσουμε την μοναδική φύση της περιοχής, ένα μπάνιο στις θερμές πηγές και το μεσημεριανό μας φαγητό.

Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

Πρωινό και αναχώρηση για τη γραφική περιοχή των Πρεσπών, για να επισκεφθούμε τον Άγιο Αχίλλειο στη μικρή Πρέσπα, ενώ θα γνωρίσουμε το ακριτικό χωριό Ψαράδες στις όχθες της Μεγάλης Πρέσπας. 

Επιστροφή στην πόλη των Γουναράδων, την όμορφη Καστοριά.  Πρώτος σταθμός το μοναστήρι της Παναγίας Μαυριώτισσας σε ειδυλλιακό σημείο δίπλα στην λίμνη.

Στην συνέχεια απόγευμα  χρόνος για να γνωρίσουμε την πόλη και να γευματίσουμε.

Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Κοζάνη.  Διανυκτέρευση.

 

Πρωινό και αναχώρηση  για Τρίκαλα.  Άφιξη περίπου 11 πμ και παραμονή για να επισκεφθούμε το θεματικό Χριστουγεννιάτικο πάρκο Μύλο των ξωτικών που βρίσκεται μέσα στον χώρο του Μύλου Μουτσόπουλου, να ξυπνησει το παιδί μέσα μας και να νιώσουμε την ξεγνιασιά και ανεμελιά του.

Χρόνος  για μεσημεριανό φαγητό και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ.

ξενοδοχείο ALIAKMON

Ημερομηνίες ταξιδιών Διαθεσιμότητα Τιμή Απομένουν διαθέσιμα
24/12/2022 - 27/12/2022 Διαθέσιμο €230
50 Διαθέσιμα

• Οι εκδρομές και οι επισκέψεις οι οποίες αναφέρονται στο πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλειφθεί καμμία.
• Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας των αναφερομένων ξενοδοχείων λόγω ανωτέρας βίας, η διαμονή σας θα γίνεται σε ξενοδοχεία ίδιας ή ανώτερης κατηγορίας.
• Το ενημερωτικό του ταξιδιού θα σας δοθεί ή θα σας σταλεί τρείς ημέρες πριν την αναχώρηση σας με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες όπως τηλέφωνο αρχηγού, τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης, ωράρια κλπ.

You can send your enquiry via the form below.

4ήμερο Καστοριά — Λουτρά Πόζαρ | Χριστουγεννιάτικο
From €230
/ δίκλινο δωμάτιο
From €460
/ 2 άτομα σε δίκλινο
From €290
/ 1 άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο