ΕΣΠΑ ΕΣΠΑ

2ήμερο Μεσολόγγι – Αγρίνιο – Ναύπακτος | Noέμβριος

2 Days

Λιμνοθάλασσα Τουρλίδας (Μουσείο άλατος)

 Λίμνη Τριχωνίδας 

Ιερά Μονή Αγ. Κοσμά του Αιτωλού & Ιερά Μονή Αγ. Παρασκευής

Αναχώρηση 07:00 από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή του AIΓΙΟΥ και συνεχίζουμε περνώντας την κρεμαστή γέφυρα ΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΙΟΥ για την περιοχή του ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, όπου θα επισκεφθούμε το πρώτο και μοναδικό ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΛΑΤΟΣ στην Ελλάδα. Λειτουργεί από αρχές του Σεπτέμβρη 2020 στην ΤΟΥΡΛΙΔΑ, μέσα στις αλυκές και δίπλα από τη λιμνοθάλασσα.Εκεί όπου ο Πατραϊκός συναντά το Ιόνιο Πέλαγος και εκβάλλουν οι ποταμοί Εύηνος και Αχελώος, βρίσκεται η λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου, η μεγαλύτερη της Ελλάδας και μια από τις μεγαλύτερες της μεσογειακής Ευρώπης, με τους αμέτρητους φτερωτούς αλλά και υδρόβιους κατοίκους της έχει χαρακτηρισθεί Περιβαλλοντικό Πάρκο και προστατεύεται από τη Συνθήκη Ramsar και μέσα σε αυτό το ειδυλλιακό περιβάλλον, δεσπόζει το Μουσείο Άλατος το οποίο είναι δημιούργημα του ιδρυτή του Κέντρου Λόγου και Τέχνης «Διέξοδος» Νίκου Κορδόση και της συζύγου του. Ακολουθεί γεύμα προαιρετικά σε ταβέρνα της περιοχής και επίσκεψη στην πόλη του ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ για περιπάτους γνωριμίας με την ιστορική πόλη. Το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στο ΑΓΡΙΝΙΟ και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γνωριμία με την πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας, διαν/ση

Πρωινό  και  μια  ακόμη  συναρπαστική  μέρα  ξεκινά  με  την  επίσκεψη  μας  στη  μεγαλύτερη  φυσική  λίμνη  της  Ελλάδας. Επίσκεψη  στην  ΙΕΡΑ  ΜΟΝΗ  ΚΟΣΜΑ  ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ  και  την  ιερά μονή της ΑΓΙΑΣ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ  με  τα  κέρινα  ομοιώματα  της  αναπαράστασης  του ‘’κρυφού  σχολειού’’ γεύμα  σε  ταβέρνα  της  περιοχής  και  αναχώρηση  για  ΝΑΥΠΑΚΤΟ.  Χρόνος ελεύθερος  στο  γραφικό  λιμανάκι  με  το  κάστρο,   για  τον  απογευματινό  καφέ  και  ακολουθεί  πορεία  προς  την  Αθήνα,  με  ενδιάμεση  στάση,  άφιξη    το  βράδυ.

 

Επιλεγμένο ξενοδοχείο 3*

θα γράφω:
• Οι εκδρομές και οι επισκέψεις οι οποίες αναφέρονται στο πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλειφθεί καμμία.
• Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας των αναφερομένων ξενοδοχείων λόγω ανωτέρας βίας, η διαμονή σας θα γίνεται σε ξενοδοχεία ίδιας ή ανώτερης κατηγορίας.
• Το ενημερωτικό του ταξιδιού θα σας δοθεί ή θα σας σταλεί τρείς ημέρες πριν την αναχώρηση σας με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες όπως τηλέφωνο αρχηγού, τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης, ωράρια κλπ.

You can send your enquiry via the form below.

2ήμερο Μεσολόγγι – Αγρίνιο – Ναύπακτος | Noέμβριος
From €79
/ δίκλινο δωμάτιο
From €158
/ 2 άτομα σε δίκλινο
From €99
/ 1 άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο