ΕΣΠΑ ΕΣΠΑ

Καλωσήρθατε στο Seretis Travel

Φίλες και φίλοι ταξιδιώτες. Η σελίδα μας ανανεώνεται καθημερινά με τα πλέον αξιόπιστα ομαδικά και ατομικά προγράμματα εκδρομών. Η εμπειρία μας τριάντα και πλέον ετών, η προσεκτική επιλογή των συνεργατών μας και των ξενοδοχείων και κυρίως η εμπιστοσύνη και η αγάπη των φίλων μας ταξιδιωτών, δημιουργούν την επαγγελματική ευθύνη να έχουμε τις καλύτερες λύσεις και προτάσεις για κάθε ταξίδι σας .

Οι ταξιδιωτικοί μας σύμβουλοι είναι έτοιμοι να σας ενημερώσουν για την επόμενη σας κράτηση.

Το ταξίδι που πάντα ονειρευόσασταν!

Μια εκδρομή είναι ένα ταξίδι από μια παρέα φίλων, που συνήθως γίνεται για αναψυχή, εκπαίδευση ή διασκέδαση. Κάποιες φορές μπορεί να γίνεται και για επαγγελματικούς σκοπούς ή συνέδρια.

Εξωτικές Διακοπές

Ένα ταξίδι σε εξωτικό προορισμό αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για γνωριμία με ξεχωριστούς πολιτισμούς, αλλά και ξεκούραση σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με πολυτελείς ανέσεις, αναζητώντας τον ήλιο ακόμη και στην καρδιά του χειμώνα. Τα Exotic Holidays από το Seretis Travel, ταξίδια για μεμονωμένους σε εξωτικά μέρη ανά τον κόσμο, περιλαμβάνουν τα αεροπορικά σας εισιτήρια και διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία. Δείτε τις προτάσεις μας και επιλέξτε την αναχώρησή σας ή ακόμη ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί την εξωτική σας απόδραση.

Ταξίδια σε όλον τον Κόσμο

seretis travel

Ταξιδέψτε στον κόσμο με το Seretis Travel. Με πολυετή εμπειρία στην διοργάνωση ταξιδιών και εκδρομών, γνωρίζουμε τον κόσμο, μαθαίνουμε για νέες κουλτούρες και πολιτισμούς σε μέρη παραδεισένια και δημιουργούμε στον ταξιδιώτη τις ομορφότερες αναμνήσεις. Η εταιρεία μας, διοργανώνει μονοήμερες και πολυήμερες εκδρομές στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία τουριστικών πακέτων και εκδρομών έχουμε αναλάβει μέχρι σήμερα εκατοντάδες σχολικές εκδρομές, επαγγελματικά ταξίδια, ταξίδια στόχων, και τους ωραιότερους μήνες τους μέλιτος.

Γαμήλια Ταξίδια

Σχεδιάζετε τον ιδανικό μήνα του μέλιτος με το σύντροφο της ζωής σας; Χαρείτε τον έρωτά σας σε κάποιον εξωτικό προορισμό με μαγευτικές παραλίες και τροπική βλάστηση, ανακαλύψτε τις ρομαντικές γωνιές σε μια από τις ιστορικές πόλεις της Ευρώπης ή ακόμα εξερευνήστε μακρινούς πολιτισμούς και ιδιαίτερες παραδόσεις ταξιδεύοντας σε Ασία, Αφρική ή Νότια Αμερική.

Σχεδιασμένα στις δικές σας μοναδικές απαιτήσεις, τα γαμήλια ταξίδια μας έχουν στόχο να εκπληρώσουν κάθε σας επιθυμία. Οι ταξιδιωτικοί μας σύμβουλοι βρίσκονται στην διάθεσή σας για να συζητήσουν μαζί σας όλες τις δυνατές επιλογές! Εμπνευστείτε από τις προτάσεις μας και ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί για εσάς το γαμήλιο ταξίδι των ονείρων σας.

Εξωτικές διακοπές

Στο Seretis Travel παρέχουμε μια διαδικτυακή υπηρεσία στους πελάτες μας για να διασφαλίσουμε ότι έχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για μια ομαλή και χωρίς προβλήματα εμπειρία κάθε φορά που ταξιδεύουν.

Η Εγγύηση μας για την ηρεμία σας και την διασκέδασή σας σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε ευέλικτες, ασφαλείς διακοπές.
Δείτε τα πακέτα που σας προτείνουμε και να είστε βέβαιοι πως οι προορισμοί αλλά και οι ξεναγήσεις μας σε κάθε σημείο του Πλανήτή θα σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές και αναμνήσεις για μια ζωή!

travel tour

Οδικά Ταξίδια

citytour2

Χαρείτε την διαδρομή, απολαύσετε τα μαγευτικά τοπία της κάθε χώρας και δείτε διαφορετικά μέρη σε ένα ταξίδι σας. Τα Οδικά ταξίδια από το Seretis Travel, οδικές εκδρομές σε όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα, περιλαμβάνουν την μεταφορά σας με πούλμαν, καμπίνες σε πλοίο όπου απαιτούνται και διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία. Βρείτε την δική σας οδική εκδρομή, επιλέξτε την αναχώρηση που θέλετε και φύγατε!

Διακοπές και ξεκούραση

relac-(r1)

Χαρείτε την διαδρομή, απολαύσετε τα μαγευτικά τοπία της κάθε χώρας και δείτε διαφορετικά μέρη σε ένα ταξίδι σας. Τα Οδικά ταξίδια από το Seretis Travel, οδικές εκδρομές σε όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα, περιλαμβάνουν την μεταφορά σας με πούλμαν, καμπίνες σε πλοίο όπου απαιτούνται και διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία. Βρείτε την δική σας οδική εκδρομή, επιλέξτε την αναχώρηση που θέλετε και φύγατε!

Ταξίδια Πόλεων

citytours2

Μια πόλη, μία εκδρομή - Ιδανική επιλογή για όσους ταξιδεύουν για πρώτη φορά σε κάποια πόλη. Τα City Tours από το Seretis Travel, περιλαμβάνουν τα αεροπορικά σας εισιτήρια, μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο, διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία και τουλάχιστον μία ξενάγηση πόλης. Επιλέξτε την πόλη της Ευρώπης ή του κόσμου που θέλετε να επισκεφθείτε και αφήστε σε εμάς την οργάνωση του ταξιδιού σας.

Είπαν για εμάς - Κριτικές

Γυρίσαμε προχθές από το ταξίδι μας στον Μαυρίκιο και όλα ήταν τέλεια. Η οργάνωση από το γραφείο και ειδικότερα από την κ.Παναγιώτα ήταν άψογη και όλα πήγαν καλύτερα και από ότι είχαμε φανταστεί.Σας ευχαριστούμε πολύ.

 Γεωργία Πιερράκου

Συνεπές ταξιδιωτικό γραφείο και με ωραίο πρόγραμμα εκδρομών, σε εσωτερικό και εξωτερικό, που σχεδόν πάντα πραγματοποιεί!

Συνιστάται ένθερμα!

Paraskevi Tsimpraki

Αν και είχε και άλλα αστέρια θα τα έβαζα όλα τέλεια. Είναι πολύ καλό πρακτορείο και σας το προτείνω. Ήτανε πολύ όμορφα, μια πολύ καλή εμπριία, πήγα στο Μπλαί και στην Σιγκαπούρη για business και θα συνεχίσω μαζί τους.

Giorgos Charamis

Επισκεφτείτε την Ελλάδα

Πάνω από το 90% των επισκεπτών που έρχονται στην Ελλάδα προέρχονται από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αν και τα τελευταία χρόνια υπάρχει αυξανόμενος αριθμός τουριστών από άλλες περιοχές του κόσμου. Η συντριπτική πλειοψηφία των επισκεπτών φθάνει κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, που είναι από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο. Η περίοδος αιχμής είναι από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο όπου και οι περισσότεροι από τους τουρίστες καταφθάνουν σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και κυρίως στα νησιά!