ΕΣΠΑ ΕΣΠΑ

Eρωτήσεις

1–ποιές ημέρες τι ώρες  και με ποιά αεροπορική εταιρία  θα γίνη  η εκδρομή ?

2–τι περιλαμβάνει το συγκεκριμένο ταξίδι ?

3–ποιά είναι η διαδικασία της κράτησης ?

4–ποιούς τρόπους πληρωμής δέχεται το γραφείο σας ?

——————————————————————————–

Απαντήσεις

1–Υπάρχει ημερολόγιο αναχωρήσεων σε κάθε εκδρομή .Με μπλέ χρώμα  ειναι οι ημέρες  αναχώρησης Αν περάσετε τον κέρσορα  (ποντίκι ) επάνω απο κάθε μπλέ ημερομηνία θα δείτε   την αεροπορική εταιρία και τις ώρες αναχώρησης  άφιξης και επιστροφής.

2–Κάθε  ταξίδι στήν ιστοσελίδα μας  αναγράφει αναλυτικά τι περιλαμβάνει και τί δεν περιλαμβάνει .

3–Εχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση online απο την σελιδα μας με φόρμα που υπάρχει σε κάθε εκδρομή μας .Μπορείτε να κάνετε και τηλεφωνική κράτηση.Επίσης με επίσκεψη στα γραφεία μας.

Με την σειρά μας σας ενημερώνουμε για την διαθεσιμότητα και αρχικά σας ζητάμε τα ονόματα των ταξιδιωτών και κατόπιν να μας στείλετε με φαξ στο 210 3251367 η στο εμαιλ info@seretistravel.gr φωτοτυπίες  διαβατηρίων η ταυτοτήτων ωστε να αποφύγουμε κάθε λάθος στην σωστη εκδοση των εισιτηρίων σας

Επιβεβαιώνουμε  μαζί σας την κράτηση και την συνολική της αξία .
Ζητάμε να μας καταθέσετε το 40% της αξίας του ταξιδίου σας και εξώφληση 15 ημέρες πριν την αναχώρηση

Τρείς ημέρες πρίν την αναχώρηση σας σας παραδίδουμε  την τελικη ροή του προγράμματος με τα τηλέφωνα του αρχηγού των ξενοδοχείων τηλεφωνο εκτακτης ανάγκης

4– Δεχόμαστε , μετρητά η κατάθεση σε τράπεζα η πιστωτική κάρτα-VISA -MASTER-DEBIT . Στην πρώτη  μας  σελίδα επάνω δεξιά  μπορείτε να να αναζητήσετε τους λογαριασμούς τραπεζών-ΑΛΦΑ-ΕΘΝΙΚΗ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ-EUROBANK.