ΕΣΠΑ ΕΣΠΑ
Η Εταιρεία Seretis Travel, γιορτάζει μαζί σας τα 35 χρόνια στην υπηρεσία του τουρισμού,με ένα νέο πρόγραμμα τουριστικών υπηρεσιών το  «Air Packages»,και ταυτόχρονα με μια προσφορά στους πελάτες και συνεργάτες της, που θα κάνουν κράτηση και θα ταξιδέψουν με με αυτό.

Το «Air Packages», είναι ένα ολοκληρωμένο «πακέτο» παροχής τουριστικών υπηρεσιών και δραστηριοτήτων, που αφορά διακοπές, η επαγγελματικά ταξίδια , στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σχεδιάστηκε με βάση την πολυετή μας εμπειρία, λαμβάνοντας υπόψη τις ξεχωριστές ανάγκες των ταξιδιωτών, προσφέροντας ασφαλή και απολαυστικά ταξίδια σε μία άριστη σχέση υπηρεσίας και κόστους.

Το «Air Packages» Περιλαμβάνει:
Τα αεροπορικά εισιτήρια, το κόστος του ξενοδοχείου (με επιλογή σας από τα προτεινόμενα στον κάθε προορισμό), τις μετακινήσεις σας, από και προς το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο του προορισμού,
Επιπλέον έχετε την δυνατότητα να συμπεριλάβετε το κόστος των δραστηριοτήτων, με επιλογή σας από αυτές που προφέρουμε σε κάθε προορισμό.Όλα λοιπόν αυτά και ακόμη περισσότερα παρέχονται σε μιά τιμές ανταγωνιστικές.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας seretistravel.gr και επιλέξτε από το μενού «ΤΑΞΙΔΙΑ» και την υπηρεσία «Air Packages – Seretis Travel».

Είμαστε στη διάθεσή σας, για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία
επικοινωνείτε μαζί μας στο: e-mail info@seretistravel.gr
η στα Τηλέφωνα: 210 32 51 295, 210-32 41 776,
η στα Whats App – Viber – κινητό . 0030 6974823355
η με επίσκεψη σας στα γραφεία μας
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 61 ΑΘΗΝΑ 10564 ( ΙΣΌΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ )