ΕΣΠΑ ΕΣΠΑ

Πώς να διαλέξω προορισμό για το εξωτικό γαμήλιο ταξίδι μου;

Παντρεύεστε και επιθυμείτε να ταξιδέψετε σε όλους τους μοναδικούς εξωτικούς προορισμούς. Ποιόν να διαλέξετε; Τι είναι αυτό ταιριάζει στα δικά σας όνειρα ? Δεν είστε οι μόνοι. Κάθε μέρα υποδεχόμαστε στο γραφείο μας νέα ζευγάρια που έχουν τον ίδιο προβληματισμό με εσάς. Μετά από αναλυτική συζήτηση μαζί μας επιλέγουν τον καταλληλότερο προορισμό, ο οποίος εκπληρώνει όλες τις επιθυμίες τους .

Αρχικά, ο συντομότερος τρόπος για να ξεδιαλύνουμε τους προορισμούς είναι τα ενδιαφέροντα σας .Πρέπει να διαλέξετε μεταξύ χαλάρωσης η περιήγησης ή και των δύο. Ενδεικτικά σας ενημερώνουμε. Θέλετε έναν προορισμό όπου θα χαλαρώσετε και θα ξεκουραστείτε; Ιδανικές είναι οι Μαλδίβες! Σας ενδιαφέρει ο προορισμός να έχει πολιτιστικό ενδιαφέρον και να περιηγηθείτε σε αυτόν; Θα σας ταίριαζε το Μπαλί! Θέλετε ένα συνδυασμό και τον δύο; Πάμε Μαυρίκιο!

Ένας καλός τρόπος για να επιλέξετε προορισμούς και να ελέγξετε άμεσα τα κόστη των εξωτικών ταξιδιών και το τι μπορείτε να κάνετε σε αυτούς είναι να διαβάσετε τα προγράμματα που έχουμε ήδη κοστολογημένα στη σελίδα μας  www.seretistravel.gr  Θα βρείτε ανανεωμένα προγράμματα με όλες τις πληροφορίες για τίς ημερομηνίες που σχεδιάζετε το ταξίδι σας.
Στη συνέχεια, καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς, στο 210.3241776, η 210,3251295 προκειμένου να σας δοθούν περισσότερες διευκρινήσεις και να οριστεί ραντεβού με τον ειδικευμένο ταξιδιωτικό μας σύμβουλο.

Να έχετε υπόψιν σας ότι ουσιαστικά, για τους εξωτικούς προορισμούς δεν αναχωρούν γκρουπ. Τα προγράμματα που εμείς έχουμε αναρτημένα στη σελίδα μας οργανώνονται για δύο άτομα και οι υπηρεσίες που αναφέρουμε παρέχονται ακριβώς όπως αναγράφονται. Άρα δεν υπάρχει περίπτωση ακύρωσης  του ταξιδιού σας εκ μέρους μας από το γεγονός ότι δεν συμπληρώθηκε το γκρουπ.

Παρακάτω, παραθέτουμε τα link των γαμήλιων προγραμμάτων σε εξωτικούς προορισμούς ανά Ήπειρο/ευρύτερο προορισμό.

Share This Article

antonis

from 1989 in tourism

Δείτε επίσης

Πρόσφατα άρθρα