ΕΣΠΑ ΕΣΠΑ

4ήμερη Πάργα – Λευκάδα | Πάσχα

Οι τιμές Early Booking αφορούν κρατήσεις με προκαταβολή μέχρι τις 30/3. (και για περιορισμένο αριθμό θέσεων)

1η ημέρα: Αθήνα – Πάργα

Αναχώρηση 08:00, στάση για καφέ στην περιοχή του Κίατου και συνεχίζουμε μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου, για την παραλία της Αμφιλοχίας, για προαιρετικό γεύμα. Αμέσως μετά ακολουθώντας μια μοναδική διαδρομή με θέα τον Αμβρακικό μέσω Βόνιτσας – Πρέβεζας φθάνουμε για Πάργα.

Τακτοποίηση το απόγευμα στο ξενοδοχείο, νηστίσιμο δείπνο, παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου το βράδυ, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Πάργα | Λευκάδα

Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη της Λευκάδας για να απολαύσουμε το τοπικό έθιμο του σπασίματος «μαστραπάδων» υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε το κοσμοπολίτικο Νυδρί. Εδώ έχουμε τη δυνατότητα να γευματίσουμε προαιρετικά αλλά και να συμμετέχουμε προαιρετικά (έξοδα ατομικά) σε Μίνι κρουαζιέρα, γύρω από το πασίγνωστο νησάκι του Σκορπιού, της Σπηλιάς του Παπανικολή & του νησιού του Βαλαωρίτη αν το επιτρέπει ο καιρός.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, παρακολούθηση της ακολουθίας της Ανάστασης το βράδυ, Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Πάργα

Πρωινό και επίσκεψη στις εκβολές του Αχέροντα, στο χωριό Αμμουδιά. Επιστροφή στην Πάργα, για το πλούσιο εορταστικό Πασχαλινό γεύμα, σε παραδοσιακή ταβέρνα.

Το απόγευμα θα απολαύσουμε τον καφέ μας   στις πηγές του Αχέροντα, στο χωριό Γλυκη. Εδώ μας περιμένει ένα τοπίο σπάνιας ομορφιάς, περπατώντας κατά μήκος του ποταμού, αντικρίζοντας τους άγριους βράχους να αναβλύζουν ορμητικά τα γάργαρα και παγωμένα νερά μέσα από την «καρδιά των σουλιώτικων βουνών», που στην κορυφή τους φιλοξενούν τα ιστορικά Χωριά του Σουλίου.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος  για  περιπάτους  στη  γραφική  κωμόπολη, διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Πάργα – Αθήνα

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε  τα Σύβοτα, με τους μαγευτικούς κολπίσκους. Αμέσως μετά μέσω  Ιονίας Οδού – Αντιρρίου – Ρίου – Ολυμπίας Οδού, με ενδιάμεσες στάσεις, στην πόλη του Μεσολογγίου και την περιοχή του Κίατου,  φθάνουμε το βράδυ στην Αθήνα.

Share This Article

Δείτε επίσης

Πρόσφατα άρθρα