ΕΣΠΑ ΕΣΠΑ

Μονοήμερη Κρουαζιέρα σε Πόρο Ύδρα Αίγινα

Η πιο κεφάτη εκδρομή της Αθήνας συνεχίζει το πρόγραμμα της στα όμορφα νησιά του Αργοσαρωνικού (Ύδρα — Πόρο — Αίγινα). Αναχωρούμε καθημερινά από την Μαρίνα Καλλιθέας, στις 08:00 και επιστρέφουμε στις 19:30.

Ωράριο Εκδρομής

ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 08:00 ΥΔΡΑ 11:00
ΥΔΡΑ 12:50 ΠΟΡΟΣ 14:00
ΠΟΡΟΣ 14:50 ΑΙΓΙΝΑ 16:00
ΑΙΓΙΝΑ 18:00 ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 19:30

Το πρόγραμμα της κρουαζιέρας περιλαμβάνει:

ΧΑΡΤΗΣ

Επίσκεψη στα 3 νησιά.
Μεσημεριανό γεύμα σε μπουφέ στο εστιατόριο του πλοίου, με γεύσεις από  Μεσογειακή κουζίνα.
Διασκέδαση των επιβατών από τους μουσικούς και τους χορευτές του πλοίου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ

Στις 08.00 αναχωρούμε για τα 3 πιο όμορφα νησιά του Αργοσαρωνικού. Λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση, η ξεναγός και οι πλοιοσυνοδοί θα σας ζητήσουν να συγκεντρωθείτε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου για να γνωριστείτε και να σας δώσουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με το πλοίο, το πρόγραμμα της κρουαζιέρας και τα νησιά ώστε να γίνει όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη η ημέρα σας.

Ύδρα, το αγαπημένο νησί του διεθνούς jet set, με τη νησιώτικη πολιτεία και τα πανέμορφα σπίτια με τη χαρακτηριστική τους αρχιτεκτονική που απλώνονται αμφιθεατρικά μπροστά μας. Και αν αυτό σας γοητεύσει, μόλις αποβιβαστείτε και αρχίσετε να περπατάτε στα σοκάκια της Ύδρας ή κάνετε μία βόλτα με τα γαϊδουράκια, τότε η γνωριμία με αυτό το νησί θα σας συναρπάσει. Παραμονή στην Ύδρα περίπου 2 ώρες.

Πόρος, παρ’ ότι είναι το πιο μικρό από τα 3 νησιά έχει σαν πόλο έλξης το στενό κανάλι που χωρίζει το νησί από τις ακτές της Πελοποννήσου και προσφέρει μία καταπληκτική θέα στους επισκέπτες. Παραμονή στον Πόρο περίπου 1 ώρα.

Αίγινα, το μεγαλύτερο από τα 3 νησιά και επειδή έχει πολλά ενδιαφέροντα εκτός του λιμανιού, μπορούμε να σας οργανώσουμε με πολυτελή κλιματιζόμενα λεωφορεία το «Ιερό Προσκύνημα» στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου. Το Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου είναι γυναικεία Μονή και σε αυτό ζουν 14 μοναχές. Η μνήμη του Αγίου γιορτάζεται στις 9 Νοεμβρίου, οπότε συγκεντρώνονται χιλιάδες πιστών, προερχόμενοι από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Στο Μοναστήρι υπάρχουν πολλά τάματα και αφιερώματα που προέρχονται από μεγάλο αριθμό προσκυνητών. Η παραπάνω εκδρομή είναι προαιρετική και πωλείτε επάνω στο πλοίο. Παραμονή στην Αίγινα περίπου 2 ώρες.

Η επιστροφή στην Μαρίνα Φλοίσβου συνοδεύετε από τους μελωδικούς ήχους της ορχήστρας μας και το κέφι κορυφώνετε από τους χορευτές μας που ξεσηκώνουν τους επιβάτες να διασκεδάσουν όλοι μαζί σε ένα ξέφρενο γλέντι.

Τιμή προσφοράς  για  Έλληνες η  μόνιμους κατοίκους  Ελλάδας   55 ευρώ  το άτομο και 30 ευρώ παιδικό.

Αν επιθυμείτε μεταφορά από και πρός το λιμάνι μετά απο ζήτηση  210-3251295 με  επιπλέον χρέωση 10ευρώ ανά άτομο απο οποιοδήποτε σημείο η ξενοδοχείο κέντρου Αθήνας 15 ευρώ ανά άτομο απο Νέα Μάκρη  η Βραβρώνα  η Βάρκιζα

Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-3251295 & 210-3241776 ή με e-mail στο info@seretistravel.gr .

Share This Article

antonis

from 1989 in tourism

Δείτε επίσης

Πρόσφατα άρθρα