Google+

8ήμερη Κρουαζιέρα Νησιά Χαβάης8 ημέρες

Είναι γνωστό ότι η Χαβάη είναι γεμάτη από καταπληκτικά μέρη που μπορεί να ανακαλύψει κάποιος. Δοκιμάστε το.

Ενεργά ηφαίστεια, πλούσια φαράγγια, ατελείωτες παραλίες. Και αυτά πριν αρχίσει η γιορτή της Χαβάης.

Κρουαζιερίζοντας με ελεύθερο στυλ, η 7ήμερη κρουαζιέρα με το Pride of America θα σας κάνει να μοιάσετε με τον μεγάλο μάγο της Χαβάης!

Διαλέξτε ότι εσείς θέλετε να κάνετε στα λιμάνια προσέγγισης και πάνω στο πλοίο.

Προγραμματίστε το τώρα ή αργότερα. Εσείς αποφασίζετε!

1η ημέρα:  Χονολουλού,Οάχου, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (Αναχώρηση: 19.00)

Χονολουλού,Οάχου

Η Χονολουλού είναι η πρωτεύουσα της Χαβάης στο νησί Οάχου, όπου βρίσκεται και η θρυλική παραλία Γουαϊκίκι. Από εδώ, μπορείτε να εξερευνήσετε το ανενεργό ηφαίστειο Diamond Head, να επισκεφθείτε την αμερικανική ναυτική βάση του Περλ Χάρμπορ, τον στρατιωτικό στόχο που σήμανε την έναρξη του Β’ Π.Π., αλλά και να γνωρίσετε την Αμερικανική ιστορία, επισκεπτόμενοι τα στρατιωτικά κοιμητήρια Punchbowl και USS Arizona Memorial.

2η ημέρα: Καχουλούι, Μάουι, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (Άφιξη: 08.00)

Καχουλούι, Μάουι

Σήμερα επισκεπτόμαστε το νησί Μάουι του συμπλέγματος της Χαβάης και την πανέμορφη πόλη Καχουλούι, από όπου μπορείτε να εξερευνήσετε εντυπωσιακούς φυσικούς θησαυρούς, διασχίζοντας μεγάλες εκτάσεις με φυτείες ζαχαροκάλαμου. Επίσης, θα γνωρίσετε τον ιερό τόπο Iao Needle στο ομώνυμο εθνικό πάρκο,αφιερωμένο στο Θεό των Ωκεανών ή να οδηγήσετε μέχρι τον Κρατήρα Χαλεακάλα, που είναι γνωστός ως “Οίκος του Ήλιου”, για να απολαύσετε εντυπωσιακή θέα στην περιοχή.

3η ημέρα: Καχουλούι, Μάουι, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (Αναχώρηση: 18.00)

4η ημέρα: Χίλο, Χαβάη,  Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (Άφιξη: 08.00 – Αναχώρηση: 18.00)

Χίλο, Χαβάη

Το πλοίο προσεγγίζει την ανατολική ακτή της Χαβάης, με την πλούσια βλάστηση, τους μεγαλειώδεις καταρράκτες και τα εντυπωσιακά ηφαίστεια. Το Χίλο είναι το κύριο λιμάνι του νησιού, στον ομώνυμο κόλπο, του Μεγάλου Νησιού της Χαβάης. Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Κήπους Lili’uokalani, έναν αυθεντικό ιαπωνικό κήπο στις ακτές του κόλπου Κουχίo, με παγόδες, λιμνούλες και χώρους για πικνίκ. Αν αποφασίσετε να γνωρίσετε την ενδοχώρα, μέχρι τους πρόποδες του Μάουνα Κέα, θα δείτε το ποτάμι Κολεκόλε να πέφτει από ύψος 442 μ., σχηματίζοντας τους Καταρράκτες Ακάκα. Κοντά στην πόλη, μπορείτε να δείτε τον καταρράκτη Ρέινμποου, μια κάθετη πτώση 80 ποδιών ή να οδηγήσετε μέχρι το Κιλαουέα, στην πλευρά του Μάουνα Λόα.

5η ημέρα: Κόνα, Χαβάη,  Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (Άφιξη: 07.00 – Αναχώρηση: 17.30)

Κόνα, Χαβάη

Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο! Η Κόνα είναι συνοικία της Χαβάης που σίγουρα θα ευχαριστήσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Στα νερά της περιοχής ζουν τα πιο παράξενα και σπάνια ψάρια στον πλανήτη όπως τα εντυπωσιακά Manta Ray που μπορεί να φτάσουν μέχρι  τα 7 μέτρα.

6η ημέρα: Ναγουιλιγουιλι, Καουάι  (Άφιξη: 10.00 )

To λιμάνι Ναγουίλιγουίλι βρίσκεται λίγο έξω από την κεντρική πόλη Λιχούε του Καουάι, του 4ου μεγαλύτερου νησιού στη Βόρεια Χαβάη. Πλησιέστερο σημείο για αγορές θα βρείτε στην παραλία Καλαπάκι, που απέχει λίγα λεπτά περπάτημα από το σημείο όπου αγκυροβολούν τα κρουαζιερόπλοια. Το ελαφρώς κυκλικό νησί Καουάι, γνωστό ως το Πράσινο Νησί, είναι ένας πραγματικός παράδεισος. Στις βόρειες ακτές, απότομες πλαγιές των λόφων Να Πάλι φτάνουν σε ύψος 4.000 ποδιών από τη θάλασσα. Στην ενδοχώρα, επισκεφθείτε το μεγαλειώδες όρος Γουαϊαλεάλε με τους αμέτρητους καταρράκτες, αλλά και το Φαράγγι Γουαιμέα. Αν επιλέξετε το κολύμπι, θα βρείτε αναρίθμητες παραλίες, όπως τη διάσημη Χαναλέι, με χρυσή αμμουδιά, πράσινους λόφους και γαλαζοπράσινα νερά.

7η ημέρα: Ναγουιλιγουιλι, Καουάι (Αναχώρηση: 14.00)

Καουάι

8η ημέρα: Χονολουλού,Οάχου, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (Άφιξη: 07.00 )

28 queries in 0.656 seconds.