Google+
Ουμπούντ

Ουμπούντ

Οργανωμένο 10ήμερο Μπαλί – Ουμπούντ | Αύγουστος | Special Offer!!!10 ημέρες/7 νύχτες

1η ημέρα2η ημέρα: Αθήνα – Μπαλί | Ελεύθερη ημέρα

Αναχώρηση από Αθήνα με απ’ ευθείας πτήση για την Σιγκαπούρη και στην συνέχεια πτήση για το Μπαλί, το “νησί των Θεών”.

Μετά την άφιξη, συνάντηση με το ελληνόφωνο τοπικό ξεναγός μας  όπου θα σας δώσει τις πρώτες πληροφορίες για το εξωτικό αυτό νησί,  κατά τη διάρκεια της μεταφοράς σας στο ξενοδοχείο.
Χρόνος ελεύθερος στους χώρους του ξενοδοχείου ώστε να ανακαλύψετε και να απολαύσετε τις παροχές τις μονάδας και τακτοποίηση σας δωμάτια σας.

3η ημέρα: Μπαλί | Ελεύθερη ημέρα

Μετά το πρωινό μπορείτε να απολαύσετε τα  την θάλασσα

4η ημέρα: Μπαλί | Ελεύθερη ημέρα

Η σημερινή ημέρα είναι ελεύθερη στην διάθεσή σας. Εμείς σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τη τουριστική πρωτεύουσα του νησιού Κούτα με τα άφθονα μπαράκια της, τις τοπικές ταβέρνες της (βαρούνγκ), τις πολυάριθμες αγορές σε είδη ρουχισμού και όχι μόνο και τέλος τη μεγάλη παραλία της πόλος έλξης για τους απανταχού σέρφερς.

Το απόγευμα θα θαυμάσετε το καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα στον εντυπωσιακό ναό Τάνα Λοτ,χτισμένο στη κορυφή ενός βράχου στον Ινδικό Ωκεανό. Το τοπίο με τον ωκεανό να χτυπάει το βράχο, τον ήλιο να παίρνει τη θέση του στο βάθος του ωκεανού και οι αποχρώσεις του κόκκινου να γεμίζουν τον ορίζοντα είναι ότι καλύτερο για τις φωτογραφίες σας.

5η ημέρα: Μπαλί | Ελεύθερη ημέρα

Μετά το πρωινό σας προτείνουνουμε να κάνετε μια ολοήμερη εκδρομή και να απολαύσετε την φύση μέσα από την μοναδική εμπειρία που προσφέρει το river Rafting και να κάνετε βόλτα με τους ελέφαντες απολαυάνοντας την τροπική ζούγκλα.

6η ημέρα: Μπαλί | Ελεύθερη ημέρα

Σήμερα σας προτείνουμε να παραμείνετε στην περιοχή του ξενοδοχείου σας, την μοναδική Nusa Dua.
Για αρχή μπορείτε να απολαύσετε ένα πακέτο αναζωογόνησης spa στο ξενοδοχείο σας και στην συνέχεια να επισκεφθείτε το εμπορικό κέντρο Bali Collection για να κάνετε τις αγορές σας. Ολοκληρώστε την βόλτα σας στο μοναδικό Pirates Bay όπου μπορειτε μπροστά στην μοναδική παραλία να απολαύσετε ένα γρήγορο γεύμα, ένα δροσερό κοκτέιλ ή ακόμη και ένα απλό παγωτό!

7η ημέρα: Μπαλί – Κινταμάνι – Ουμπούντ

Πρωινό και αναχώρηση για το εσωτερικό του πανέμορφου νησιού.

Θα επισκεφθούμε το παραδοσιακό χωριό Batu Bulan, όπου θα παρακολουθήσουμε συναρπαστικούς χορούς Barong. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας, περνώντας μέσα από ορυζώνες και δάση φοινίκων, προς το κέντρο του νησιού, για την Ubud. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα περάσουμε από παραδοσιακό οικισμό, που φημίζεται για τα παραδοσιακά και σύγχρονα έργα ξυλογλυπτικής & ζωγραφικής.

Φτάνουμε στο Κινταμάνι, όπου θα απολαύσουμε τη μαγευτική θέα του βουνού Batur, ένα ενεργό ηφαίστειο, με το είδωλό του να καθρεφτίζεται στην λίμνη που βρίσκεται στους πρόποδές του. Στη συνέχεια θα έχετε δυνατότητα να γευματίσετε προαιρετικά με θέα το ηφαίστειο και τη λίμνη

Τελευταίος μας σταθμός ο ιστορικός ναός Tampak Siring, χτισμένος γύρω από μια ιερή πηγή, που οι ντόπιοι χωρικοί πιστεύουν ότι είναι η πηγή της νεότητας.

Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στο Ουμπούντ και τακτοποίηση στα δωμάτια.

8η ημέρα: Ουμπούντ | Εκδρομή στο βόρειο Μπαλί

Πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και αναχώρηση για μια εκδρομή προς το βόρειο τμήμα του νησιού.
Θα ξεκινήσουμε με μια γραφική διαδρομή μέσα από την ύπαιθρο για να επισκεφθούμε τον ινδουιστικό ναό Ulun Danu. Ο ναός βρίσκεται σε μια λίμνη που γεμίζει τον κρατήρα του αρχαίου βουνού Bratan, στην περιοχή Ταμπανάν στο βορειοδυτικό τμήμα του Μπαλί, σε υψόμετρο 1239m πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Το συγκρότημα είναι αφιερωμένο στην ινδουιστική θεότητα Shiva, που θεωρείται ως το «υπέρτατο ον» από τους οπαδούς της ινδουιστικής θρησκείας. Ο καιρός εδώ είναι συνήθως δροσερός, φέρνοντας την ηρεμία της φύσης πιο κοντά στον παρατηρητή.

Συνεχίζουμε την εκδρομή μας προς τον καταρράκτη Gitgit, όπου μικροί πίθηκοι κατεβαίνουν από τα δέντρα για να επωφεληθούν από τις προσφορές των τροφίμων, από τους επισκέπτες.
Θα περάσουμε από την πόλη Singaraja, και θα καταλήξουμε στην παραλία Lovina,στη βόρεια ακτή του Μπαλί, μια όμορφη και ήσυχη παραλία που καλύπτεται με μαύρη άμμο.

Αργότερα το απόγευμα θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής, μέσα από την ύπαιθρο, απολαύοντας την μαγευτική θέα με τους καταπράσινους ορυζώνες και την τροπική βλάστηση.

9η ημέρα10η ημέρα: Ουμπούντ | Ελεύθερη ημέρα – Μπαλί – Αθήνα

Πρωινό, ήμερα στην διάθεση σας, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα μασάζ και χαλάρωση στο τοπίο που σας χαρίζει η περιοχή. Ξεκουραστείτε μέχρι την απογευματινή μεταφορά σας στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής σας στην Αθήνα μέσω Σιγκαπούρης. Άφιξη στην Αθήνα την 10η ημέρα.

25 queries in 0.363 seconds.