Google+
Γενεύη

Γενεύη

7ήμερο Γύρος Ελβετίας | Πρωτοχρονιά7 ημέρες

1η ημέρα: Αθήνα – Γενεύη – Λωζάνη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Γενεύη.

Θα διέλθουμε τα Μέγαρα των Διεθνών οργανισμών όπως του ΟΗΕ, Ερυθρού Σταυρού, τηλεπικοινωνιών. Περπατήσετε στην παλιά πόλη με τα λιθόστρωτα και πλακόστρωτα δρομάκια, τις κουκλίστικες αντικερί, τα μικροσκοπικά βιβλιοπωλεία και τα πολυάριθμα εστιατόρια και καφέ .

Στην συνέχεια αναχώρηση για Λωζάννη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

2η ημέρα: Λωζάνη  | Περιήγηση πόλης, Εκδρομή στη Γκρυγιέρ & Νυχτερινός γύρος σε Μοντρέ και Βεβέ

Πρωινό και αναχώρηση για τη πατρίδα της γραβιέρας, τη μικροσκοπική Γκρυγιέρ και ελεύθερος χρόνος.

Στη συνέχεια επιστροφή στη Λωζάνη και γνωριμία με τη πόλη που μας φιλοξενεί. Πεζοί, θα επισκεφτούμε το παλιό κομμάτι της πόλης με τους φιδογυριστούς πεζοδρόμους και τις μικροσκοπικές πλατείες, μέχρι να φτάσουμε στον Γοτθικό, Καθεδρικό Ναό του 12ου αιώνα, χωρίς βέβαια να παραλείψουμε να δούμε το Ολυμπιακό μουσείο, στο Ουσί, της Ολυμπιακής επιτροπής που έχει εδώ την έδρα της και θα απολαύσουμε το καφέ μας. Ελεύθερος χρόνος.

Το βράδυ αναχώρηση για το νυχτερινό μας γύρο στα πιο όμορφα αξιοθέατα της βόρειας όχθης της λίμνης Leman. Πρώτο μας σημεία αναφοράς είναι το κάστρο Chillon που στέκει αγέρωχα στα περίχωρα του αριστοκρατικού Montreux. Σύντομη στάση για φωτογραφίες στο κάστρο και στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για φαγητό και ρομαντικούς περιπάτους στην πόλη που αποτελεί πόλο έλξης επιφανών επισκεπτών τα τελευταία 150 χρόνια. Το βράδυ μας θα κλείσει με το Vevey, όπου θα φωτογραφηθούμε με φόντο τη λίμνη και το άγαλμα του Charlie Chaplin που πέρασε το τελευταίο μέρος της ζωής του στο πανέμορφο αυτό ησυχαστήριο.

3η ημέρα: Λωζάνη – Ιντερλάκεν – Βέρνη – Βασιλεία

Πρωινό και αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο θέρετρο του Ιντερλάκεν, που είναι χτισμένο στην συμβολή δυο λιμνών με ανθοστόλιστα πάρκα, επιβλητικά ξενοδοχεία και ολόγυρα τις πανύψηλες βουνοκορφές του Jungfraujof.

Επόμενη στάση μας η διοικητική πρωτεύουσα Βέρνη. Θα γνωρίσουμε το κτίριο του Κοινοβουλίου, τον Πύργο του Ιστορικού Ρολογιού, τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό και θα περπατήσουμε στα πεζοδρομημένα τμήματα με τα Μεσαιωνικά κτίρια.

Αργά το απόγευμα άφιξη στη Βασιλεία και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

4η ημέρα: Βασιλεία | Περιήγηση πόλης & εκδρομή στο Φράιμπουργκ και Μέλανα Δρυμό

Πρωινό και αναχώρηση για το Φράιμπουργκ από τις γνωστότερες και πλέον φημισμένες πανεπιστημιουπόλεις της Γερμανίας, όπου & θα περιηγηθούμε περιπατητικά.

Συνεχίζουμε για την καρδιά του μαγευτικού δάσους, τον περίφημο Μέλανα Δρυμό, που είναι γεμάτος με ψηλά κωνοφόρα δέντρα & ξύλινα κουκλίστικα σαλέ.

Επιστροφή στη Βασιλεία και περιήγηση της πόλης που φιλοξενεί τα περισσότερα μουσεία πολιτισμού και έργων τέχνης της χώρας καθώς και τον υπέροχο καθεδρικό ναό Μύνστερ. Σήμερα η Βασιλεία είναι η ισχυρότερη οικονομικά πόλη της Ελβετίας.

5η ημέρα: Βασιλεία – Καταρράκτες Ρήνου – Ζυρίχη

Πρωινό για τους καταρράκτες του Ρήνου ένα μεγαλειώδες θέαμα της φύσης που εντυπωσιάζει τον επισκέπτη καθώς ο υδάτινος όγκος πέφτει με βοή από ψηλά και στην βάση σχηματίζει λίμνη, συνεχίζοντας την αέναη πορεία του προς τις εκβολές του ποταμού.

Στη συνέχεια αναχώρηση για την οικονομική πρωτεύουσα της Ελβετίας την Ζυρίχη .Θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στους κεντρικούς πεζοδρόμους, την Μπάνχοφστρασσε, την παλιά πόλη, την εκκλησία Φράουμινστερ με τα εντυπωσιακά βιτρό του Σαγκάλ, τον Πύργο του ρολογιού, τις γέφυρες ολόγυρα στη γαλήνια λίμνη.  Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

6η ημέρα: Ζυρίχη | Εκδρομή σε Κονστάνζ & Λιντλαου

Πρωινό και αναχώρηση για την την ημερήσια μας εκδρομή στη Γερμανία και συγκεκριμένα σε δύο από τους μεγαλύτερους πόλους έλξης επισκεπτών της Βαυαρίας.

Πρώτο μας σημείο αναφοράς είναι το παραμυθένιο Lindau χτισμένο σε νησί στη λίμνη Κονστάντζα με το ιστορικό του λιμάνι, τα πλακόστρωτα σοκάκια, τα παραδοσιακά ζαχαροπλαστεία και τις υπέροχες εκκλησίες. Ακολουθεί μαγευτική διαδρομή στις όχθες της λίμνης και πέρασμα με το καραβάκι στην ομώνυμη ιστορική πόλη Κονστάντζα , όπου θα περπατήσουμε στο ιστορικό της κέντρο με τα πολυάριθμα εμπορικά κέντρα και τις παραδοσιακές μπυραρίες.

7η ημέρα: Ζυρίχη -  Αθήνα

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος αναλόγως με την πτήση της επιστροφής . Μεταφορά στο αεροδρόμιο για τη πτήση της επιστροφής.

33 queries in 2.004 seconds.