Google+

Ατομικό ταξίδι στη Bιέννη 3-4-5-6ημέρες ημέρες/ νύχτες

Σας καλοσωρίζουμε στην σελίδα  του προορισμού ΒΙΕΝΝΗ.

Για εσάς που προτιμάτε τα ατομικά ταξίδια, θα προσπαθήσουμε σε  αυτή τη σελίδα να συμπεριλάβουμε ότι πληροφορίες χρειάζεσθε πρίν το ταξίδι σας  στην Βιέννη  και κατά την διάρκεια του ταξιδίου σας.Επίσης προτάσεις για τις κρατήσεις σας.

Αλλά και  για εσάς που θα συμμετέχετε σε  ομαδικό ταξίδι επιπλέον ενημέρωση για τον προορισμό που επιλέξατε .
Αν έχουμε παραλείψει κάτι μπορείτε να μας ενημερώσετε  στο info@seretistravel.gr ώστε να το συμπεριλάβουμε άμεσα .
Αν χρειάζεσθε την βοήθειά μας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα  210 3251295  και  210 3241776  ώρες γραφείου  09¨00-17¨00   και για έκτακτες περιπτώσεις  00 30  6974823355  όλες τις ώρες

Επιστροφή  στις ομαδικές εκδρομές μας στην ΒΙΕΝΝΗ

Ξενοδοχεία ,τιμές ,διαθεσιμότητα,κράτηση.

1.ξενοδοχεία ολων των κατηγοριών τοποθεσία και τιμές για κάθε χρονική περίοδο

Ανοίγοντας τον χάρτη της σελίδας σε μεγάλη διάσταση θα βρείτε την ακριβή θέση κάθε ξενοδοχείου στην πόλη .
Φυσικά σας παρέχουμε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση online η αν επιλέξετε ξενοδοχείο ζητήστε μας να κάνουμε την κράτηση για λογαριασμό σας

2. Η Βιέννη έχει  αεροπορική σύνδεση με την Αθήνα και εξυπηρετείται  από την  AEGEAN AIRLINES
Στην σελιδα μας  www.seretistravel.gr/αεροπορικά έχετε την δυνατότητα να αναζητήσετε  πτήσεις και τιμές που σας εξυπηρετούν  και να προχωρήσετε σε κράτηση χωρίς να χρειάζεσθε πιστωτική κάρτα  . Η πληρωμή σας μπορειί να γίνη μέσω τραπέζης η στα  γραφεία μας .Πανεπιστημίου 61 Αθήνα κοντά στο σταθμό μετρό  Ομόνοια ( 100 μετρα )

3.Για την μεταφορά σας από το αεροδρόμιο της Βιέννης  στην πόλη και για τήν  επιστροφή  σας έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας με χαμηλό κόστος  εγγύηση και ασφάλεια .Για κρατήσεις   info@seretistravel.gr
Κόστος ανά διαδρομή

Η Βιέννη (γερμ. Wien, Βην) είναι η πρωτεύουσα της Αυστρίας και ένα από τα ομόσπονδα κρατίδιά της. Με πληθυσμό περίπου 2.000.000 κατοίκων, αποτελεί την μεγαλύτερη πόλη καθώς και το πολιτικό, πολιτισμικό και οικονομικό κέντρο της χώρας.

Ενας  σημαντικός οικονομικός παράγοντας για την πόλη είναι και ο τουρισμός, καθώς η Βιέννη με τον μεγάλο πλούτο της σε έργα τέχνης, μνημεία, μουσεία αποτελεί πόλο έλξης πολλών τουριστών. Τη Βιέννη επίσης επισκέπτονται οι περισσότεροι τουρίστες την περίοδο των Χριστουγέννων, όπου υπάρχουν πολύ ωραία αξιοθέατα όπως οι χριστουγεννιάτικες αγορές της. Επίσης έχει ιστορικά μνημεία διαφόρων αυτοκρατόρων όπως η Μαρία Θηρεσία, ο Φραγκίσκος Ιωσήφ Α΄, Μαρία Αντουανέττα, η γυναίκα του Φραγκίσκου Ιωσήφ Σίσσυ κ.ά.

Τουριστικά αξιοθέατα

Η σημερινή Βιέννη παρουσιάζεται στον επισκέπτη ως αποτέλεσμα έντονης δόμησης του 19ου αιώνα, ειδικά με την επιβλητική Ρίνγκστρασσε (Ringstraße, κυκλική λεωφόρος), με μέγαρα όπως την Όπερα (Staatsoper), το δημαρχείο, το κοινοβούλιο, μουσεία, παλάτια κλπ. Χαράχτηκε ανάμεσα στο 1858 και το 1865 και το συνολικό μήκος της διαδρομής είναι περίπου τέσσερα χιλιόμετρα.

Ο εμπορικός δρόμος είναι η Κέρντνερ Στράσε (Kärntner Straße) στο κέντρο, με καταστήματα τουριστικά ή ειδών πολυτελείας, αλλά τα πολυκαταστήματα και εμπορικά μαγαζιά είναι στην Μαρίαχίλφερ Στράσε (Mariahilfer Strasse).

Τα σημαντικότερα τουριστικά αξιοθέατα περιλαμβάνουν τα αυτοκρατορικά παλάτια του Χόφμπουργκ (Hofburg) και του Σένμπρουν (στα οποία λειτούργησε επίσης ο πρώτος ζωολογικός κήπος του κόσμου, Tiergarten Schönbrunn), μαζί με διάφορες σχολές τέχνης (συμπεριλαμβανομένης της Αλμπερτίνα, του KunstHausWien και του Kunstforum), τα δίδυμα μουσεία, το Μουσείο Ιστορίας της Τέχνης και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Βιέννης και το Technisches Museum.
Καθένα από αυτά δέχεται περισσότερους από 250.000 επισκέπτες ετησίως.
Σημαντικό αξιοθέατο, επίσης, είναι και ο καθεδρικός ναός του Αγίου Στεφάνου.
Οι περιοχές που συνδέονται με τους πολλούς συνθέτες που έζησαν στη Βιέννη έχουν γίνει “περιοχές λατρείας”, όπως οι διάφορες κατοικίες του Μπετόβεν και το νεκροταφείο του Αγίου Μαρξ (κενοτάφιο του Μότσαρτ). Στα κυριότερα πολιτιστικά σημεία περιλαμβάνονται το Μπούργκτεατερ και η Όπερα (Staatsoper).

Άλλα ενδιαφέροντα αξιοθέατα αποτελούν το Μουσείο Leopold (διαθέτει μια τεράστια ιδιωτική συλλογή, κυρίως με έργα του 19ου αιώνα, αλλά και με άλλα νεωτεριστικά αυστριακά έργα τέχνης), το Σπίτι της Μουσικής (ένα από τα πιο ιδιαίτερα μουσεία της Βιέννης που εξηγεί τον ήχο με ένα διασκεδαστικό και διαδραστικό τρόπο), η Ακαδημία Καλών Τεχνών (ένας χώρος όπου μπορείτε να απολαύσετε σπουδαία έργα τέχνης από κλασικούς Φλαμανδούς, Ολλανδούς και Γερμανούς ζωγράφους), το Μουσείο των Παπύρων (τα εκθέματα του μουσείου εμφανίζονται από το παλαιότερο πάπυρο μέχρι τα έγγραφα της ισλαμικής περιόδου γραμμένο σε χαρτί από τον 13ο αιώνα μ.Χ.) και το περίφημο Θεματικό Πάρκο Πράτερ (διαθέτει τον γιγάντιο τροχό Riesenrad που χτίστηκε το 1896 και είναι ένα από τα πιο διάσημα σημεία του πάρκου.)

Στην πλατεία Μιχαέλερπλατς (Michaelerplatz) βρίσκεται το Λως Χάους (Looshaus) και το Καφέ Γκρίνσταϊντλ.
Όταν κατασκευάστηκε το 1910 από τον πρωταγωνιστή τις σύγχρονης αρχιτεκτονικής Άντολφ Λως προκάλεσε πολλές αντιδράσεις λόγω της αυστηρής του εμφάνισης. Από σημερινή άποψη το κτίριο όμως φαίνεται να είναι ένα άριστο δείγμα μιας απλής και πολυτελούς κλασσικής αρχιτεκτονικής.
Την ίδια εποχή ο φιλόσοφος Λούντβιχ Βιτγκενστάιν σχεδίασε και έχτισε μια σύγχρονη έπαυλη για την αδελφή του.
Η σύγχρονη αρχιτεκτονική είναι επίσης παρούσα, με το Γκαζόμετρο, τον πύργο της χιλιετίας, τις κατοικίες Karl-Marx-Hof, το Hundertwasserhaus και την πόλη του ΟΗΕ.  Σημαντικό ιστορικό ορόσημο αποτελεί και το Καφέ Γκρίνσταϊντλ

Επιστροφή  στις ομαδικές εκδρομές μας στην ΒΙΕΝΝΗ

79 queries in 0.612 seconds.