Google+
Rijksmuseum

Rijksmuseum

4ήμερο Άμστερνταμ – Μάρκεν & Βόλενταμ | Νοέμβριος4 ημέρες

1η ημέρα: Αθήνα – Άμστερνταμ | Πανοραμική ξενάγηση πόλης

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο  και αναχώρηση για το Άμστερνταμ, την πόλη με τις περισσότερες εθνικότητες στον κόσμο.

Με την άφιξη, συνάντηση με τον συνοδό μας, και ξεκινάμε για την πρώτη μας γνωριμία με την πόλη του Άμστερνταμ.

Ο παραδοσιακός “Μύλος του Rembrandt”στις όχθες του ποταμού Amstel, το εντυπωσιακό “Στάδιο Αρένα”, η “Heineken”, το επιβλητικό “Rijksmuseum”, η πανύψηλη “Δυτική Εκκλησία”, το “μοναδικό Παλάτι του Βασιλιά”, ο “πλωτός” Κεντρικός Σταθμός, είναι μερικά από τα πολλά αξιοθέατα μιας πόλης που “επιπλέει” στη θάλασσα.

Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση.

Το βράδυ, μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στην περίφημη συνοικία των κόκκινων φαναριών που αποτελεί μία «ιδιαίτερη» περιοχή στο κέντρο του Άμστερνταμ, και έναν από τους πλέον πολυσύχναστους τουριστικά προορισμούς της πόλης.

2η ημέρα: Άμστερνταμ | Προαιρετική εκδρομή σε Ρόττερνταμ – Ντελφτ – Χάγη

Η σημερινή μέρα είναι ελεύθερη στη διάθεσή σας να εξερευνήσετε τα αξιοθέατα της πόλης. Εμείς σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το μουσείο Ons’ Lieve Heer op Solder, ένα υπέροχο σπίτι του 17ου αιώνα που βρίσκεται στην συνοικία των κόκκινων φαναριών όπου στους τελευταίους του ορόφους βρίσκεται μια σπάνια τέλεια διατηρημένη κρυφή καθολική εκκλησία. Μια ακόμη επιλογή αποτελεί το Heinken experience για να ανακαλύψετε με τον πιο μοντέρνο και ιδιαίτερο τρόπο τα μυστικά της διάσημης αυτής τοπικής μπύρας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να συμμετέχετε στην προαιρετική ολοήμερη εκδρομή μας και να γνωρίσετε το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι του κόσμου, το Ρόττερνταμ, το πανέμορφο Ντελφτ και την έδρα των Διεθνών Δικαστηρίων, τη Χάγη.

Πρωτος μας σταθμός το Ρόττερνταμ με τους ουρανοξύστες, τα μοντέρνα και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής αξίας οικοδομήματα, τις εντυπωσιακές γέφυρες «Willem» γνωστή ως χρυσή γέφυρα και «Erasmus» η γέφυρα που ενώνει τον Βορρά με τον Νότο της πόλης, γνωστή και ως De Zwaan (ο κύκνος) λόγω του σχήματός της.

Θα συνεχίσουμε με το Ντελφτ την πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους, μια ιστορική πόλη με το πανέμορφο μεσαιωνικό κέντρο της, που αποτελείται από σπίτια του 17ου και 18ου αιώνα και τους μεγαλόπρεπους βασιλικούς ναούς, θαυμάσια δημόσια κτίρια, υπαίθριες αγορές και έναν εκπληκτικό αριθμό μουσείων.

Τελευταία στάση της σημερινής προαιρετικής μας εκδρομής, η Χάγη. Η μεγαλύτερη Ολλανδική πόλη στην Βόρεια θάλασσα, η έδρα των Διεθνών Δικαστηρίων και του Ολλανδικού Κοινοβουλίου με το περίφημο Παλάτι της Ειρήνης, τις Πρεσβείες και τα μοναδικής αξίας κτίρια που στεγάζουν Υπουργεία. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Άμστερνταμ.

3η ημέρα: Άμστερνταμ | Εκδρομή σε Zaanse Scans & Βόλενταμ

Αφού πάρετε το πρωινό σας θα αναχωρήσουμε για το παραδοσιακό χωριό Zaanse Scans και το γνωστό, ψαράδικο χωριό Βόλενταμ.

Στο παραδοσιακό χωριό Zaanse Scans που θα θαυμάσουμε τους παραδοσιακούς ανεμόμυλους και θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε την φάμπρικα των ξυλοπάπουτσων. Συνεχίζουμε για το γραφικό λιμανάκι του Βόλενταμ. Εδώ θα έχουμε την δυνατότητα να περπατήσουμε και να ψωνίσουμε στα μαγαζάκια της περιοχής.

Το απόγευμα επιστροφή στο Άμστερνταμ και ελεύθερος στην διάθεση σας. Μπορείτε και επισκεφθείτε την ιστορική πλατεία Νταμ, στην καρδιά του Άμστερνταμ, το Βασιλικό Παλάτι και να δείτε το εθνικό μνημείο των 22 μέτρων που μνημονεύει τους Ολλανδούς που σκοτώθηκαν στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Εκεί μπορείτε να κάνετε και τα ψώνια σας καθώς στην από την πλατεία ξεκινάει και ο πιο εμπορικός δρόμος της πόλης, Kalverstraat.

Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το εκπληκτικό μουσείο με το μυστικό κρησφύγετο της Άννας Φρανκ που αξίζει να το επισκεφθείτε.

4η ημέρα: Άμστερνταμ – Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος μέχρι την αναχώρηση για το αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής

33 queries in 0.211 seconds.